Tuesday, 5 June 2012

oops sorry!

sorry for the blank post last nite. was twiddling with my hp and trying to update this blog but blogspot was not cooperating.

cuma nak maklumkan (kut2 ada yg belum tahu) di penulisan2u.com, PMS ada sampai Bab 31.

sekarang saya sdg berhempas pulas menyiapkan manuskripnya dan tinggal 9 bab lagi. Anggaran panjangnya adalah 59 atau 60 bab. Janji dgn publisher nak hantar for review bulan Apr, dah terlepas deadline, janji pula end of May, pun dah terbabas. (sorry la u all kan tahu I ni every wiken out stn) So hopefully, manuskrip akan siap...around the corner. Wiken ni out stn lagi, tp ke tempat yg ulu, so rasanya boleh lah bertapa dlm bilik hotel dan taip, taip, taip PMS.

15 comments:

  1. cpt2 la siapkn PMS ye cik hanina...dila yakin masih ramai yg menunggu cite tu huhu, mesti meletop kebabommmmm

    ReplyDelete
  2. alhamdulliah :) tingl 9 bab lg? skit je lgi nk siap. cik penulis agak2 bila ya PMS diterbitkn ? sy dah tak sabar nak jdikan PMS koleksi saya :D

    ReplyDelete
  3. betul tak sabar nak baca lagi ... update cepat ye ^_^

    ReplyDelete
  4. takpe,takpe,pms punye pasal tegar tunggu smpai kluar buku.ni tgh ulang baca so by d time d book arrives in kch smbng terus.....apa2 pon early congrats

    ReplyDelete
  5. saya tunggu dengan penuh kesabaran.. tak sabar nk bace jugak.. boleh la nnti sy apply mane yg patut.. heheh..

    ReplyDelete
  6. kak nina nak req spcial n3 bole? teaser ker..? hehe x sabo nok nunggu..

    ReplyDelete
  7. nak sinopsis pms bley x ..?

    ReplyDelete
  8. Jgn luper bagitau bila buku dah kuar...... rindu sangat dah ni ngan una dan zahrain...pms..pms..pms

    ReplyDelete
  9. Hai Nina, rasa-rasanyer dh siap ke mauskrip PMS ni. X sabar nk baca sambungan cite nih. Rindu pulak kat gelagat si Zahrain mamat ketul ais beku. heheeee :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. target saya minggu depan siap. jumaat ni saya cuti...yahuuuu

      Delete
  10. ahh...ari2 bukak blog nie dgn harapan ada entry baru..hehe

    writer,please..please *hoping face*

    ReplyDelete
  11. hai cik nina~~cepat update bab bru ea.da xsbr nk tw smbungnnya.hee..kesian nawal.hee..nakal pun ad.hee..chaiy0k2 cik nina! (>.<)m

    ReplyDelete