Thursday, 5 July 2012

Akhirnya!!!

Baru seminit tadi saya emelkan manuskrip PMS kepada penerbit untuk dinilai. L.E.G.A.

Tolong doakan ye.

Drama sungguh, bz gila2, baru nak buat final polish, dah dapat arahan ke sana ke sini, sabar je lah.

Apa pun, dah setel. Harap2 lepas ni smooth saja perjalanan PMS.

Untuk teman2 yg komen di entry sebelum ni, mlm ni saya balas ye. Skrg ada kerja, cuma nak kongsi berita bahagia ni je.

Love u all, muah!!

50 comments:

  1. Congrats my dear...happy for u...x sbr nak baca hardcopy sambil sengih...


    psttt...teaser lah lagi sket... :)

    ReplyDelete
  2. congrats! ;)
    huu, first time komen. hihi

    ReplyDelete
  3. tahniah hanina... semoga dipermudahkan segala urusan ..hehe.. lagi cepat lgi bagus.. hihi.. x sabarnya nk beli dan baca PMS ni... urmm.. bleh bg teaser tak?? hehe penasaran ni...

    ReplyDelete
  4. Yay! Alhamdulillah. Moga dipermudahkan perjalanan PMS ni. Can't wait to hv it on my bookshelf. ;)

    ReplyDelete
  5. Tahniahhh!! Hrp2 cpt release..
    Errr.. Sket g teaser bleh??

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. yang sweet2 aja doongg ... hahaha ...

      Delete
    2. x kisah ler...janji teaser..tapi pjg sket ek..huhuhu

      Delete
    3. Insyaallah kalau sempat ye

      Delete
    4. mana-2 pon oka Nina, at least dapat juga lepaskan rindu kat Nawwal n Zahrin sebelum baca dalam versi cetak pula.

      Delete
  7. Nina, waiting for more good new! BTW congratulation...

    ReplyDelete
  8. yeay..thank goodness..at last..manuskrip da ready...overla akak kan..bukan apa dia..akak mmg teruja gilr nak baca citer ni.. don't worry okay..U have all of our blessing..
    By d way..penerbitan mana ek?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt bila dah diterima sy bg tau ye

      Delete
  9. Tahniah Nina, semuga cpt keluar novel ni dipasaran dh tak
    sabar nk baca ni. kalau dh keluar dipasaran cepat beritau ye
    boleh serang kedai buku nak beli... hendaknya biarlah cepat
    keluar dipasaran bukan apa kekadang ada novel yg kata nk diversi
    cetakkan dn akan dipasarkan dari tahun lepas hingga sekarang
    pun masih belum ada lg, frust rasanya yg ditunggu-tunggu tak
    kunjung keluar dipasaran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah entah2 kuar thn dpn, huwaaaa

      Delete
    2. Jgnlah ckp macam tu, kita org kat sini dh x sabar-2 dah ni. Just bg tau kat mana u hantar, nnt kita org ramai-2 tolong push kat publisher k...

      Delete
  10. Yayyyyy!!!! Tak sabar!!! Post la n3 baru plissss :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok pk2 part mana nak buat teaser lagik, serius tak tau

      Delete
    2. Hmm ambik la part2 yg romantic .mmg tersenyum smpi esok ler gamaknya! Serious tak sabar!

      Delete
    3. kite sokong kite sokong ahahahhahaha...gedik3!!!!dak ni x cukup umur lagi walaupun dah tua ahahaahhaha

      Delete
    4. hmm, nnt sy taruk part yg Una doh goda mr z lagi...haaa tengokla gedik ke tak..

      Delete
  11. yey3!!!!kite ske3!!!!beribu3 lemon.....x sabar rasanya tunggu cite ni publish.....nanti jgn lupa annouce yeh3!!!kite nak yang ada TT leyh x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. for sure announce! TT adoyai..segannya

      Delete
  12. nina, tinkle-me at azurabd@hotmail.co - if its not a big deal, u post n i pay directly to u? once again, congrats!

    ReplyDelete
  13. Congratulations, hopefully dapatlah publish by this year. Can't wait to read PMS, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. i hope pms doesnt dissapoint. it's almost selfish, self indulging punya cerita a.k.a. in plain bahasa melayu, syok sendiri LOL

      Delete
  14. tadi dapat balasan emel dari publisher, katanya nak publish ogos ni. Mak aih..lagi 3 minggu? cepatnya. tapi tak diskas apa pun lagi baru buka mulut kut he he. siapa yg ada pengalaman pernah publish, nak citer2 dgn saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow Nina, this is very fast! Congrats to u. Perhaps this due to overwhelming demands from your fans. I know one of the novelists from KS. If PMS is under the same publication maybe she can share some info with you. She is very friendly. Let me know if I can help. Arigatou

      Delete
  15. Wow Nina this is very fast! Congrats to you. Maybe due to overwhelming demand from your fans. I know one of the novelist from KS. You can ask her on the publication of your PMS. She is very friendly.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm, could you please ask her to email me at hanina1311@yahoo.com?

      Delete
  16. very3 excited n happy 2 hear that....yezzzzeeerrrrrrr!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha harap pms tak menguciwakan

      Delete
    2. Don't worry dear, Insyaallah PMS akan diterima. Kami semua readers kat blog ini & also P2U dah x sabar-sabr nk memiliki novel PMS sebaik sahaja dicetak. Sy doakan yang terbaik.

      Delete
  17. Hantar kat publisher mana eh?

    ReplyDelete
  18. Kalau betul PMS keluar bulan Ogos,bestnya. Hadiah hari raya ni. tak beli baju raya pun takpa, asal dapat PMS.he3. Apa-apa pun, tahniah ya, Cik Nina.

    ReplyDelete
  19. Ogos? Yes, can't wait to get my hands on it!

    ReplyDelete
  20. Oh my! The best news for this week??ogos??
    Dah xlama ni.dah x Sabar nak pgg PMS
    Thanks Nina

    ReplyDelete
  21. re: publisher n bila dah confirm keluar, i update u all ye

    ReplyDelete
  22. Yahoo! Tak sabar nak tunggu PMS keluar nanti ;D Nak beliiiii

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. Congratulations Nina

    excited nak dptkan PMS
    nanti nak beli online dari publisher

    ReplyDelete
  25. xsabarnye nk beli....best sgt2....hehehehehehe...

    ReplyDelete