Tuesday, 25 June 2013

Teaser seciput SF


Teaser seciput, sebab tulisnya pun seciput sahaja. Bila SF nak siap, jawapannya... saya pun tak tahu. Harap-harap bulan Ramadhan ini, ofis saya tak sibuk sangat...



Yun masuk lagi ke ruang tamu, kali ini menatang dulang berisi kek dan bihun. Sekali lagi Dzalia bingkas membantu. Tanpa dirancang mata Fayqa bertembung dengan mata Dzureen, terbit senyuman sinis di bibir mereka. Secara automatik mata mereka bergerak ke arah Khairul Izwan yang matanya tidak lepas merenung si gadis yang tekun menyendukkan bihun ke dalam pinggan. Serentak pecah tawa kecil di bibir Fayqa dan Dzureen. Terpinga-pinga semua orang dibuatnya. Hai, tadi bukan main marah si Fayqa, sekarang bergelak ketawa pula dengan si Dzureen. Apa yang melucukan? Budak-budak perempuan ni, entah apa-apalah dalam kepala mereka!

25 comments:

  1. hahahahaha...memang betul2 seciput nieee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afiah, tu jer yg termampu!! (betul2 pancit ni)

      Delete
    2. pancit kat mana? meh kami reader nie tolong tampalkan... cepat sikit siap SF :)

      Delete
  2. err... 9 baris? awat tak bagi cukup 10 baris cik nina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lerr...ye ke 9 baris? Aiseh rajinnya mengira!

      Delete
  3. 9 baris pun ok,nti bg pnjng lg ye cik nina

    ReplyDelete
  4. aigoooooo....ni betul2 seciput neh...x sempat nak tarik napas pon hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik stroberi....sy ni sdg buat breathing exercises..breathe in, breathe out....breathe in, breathe out....

      Delete
  5. sabor jer le .....cik nina... cik nina

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, mmg banyak bersabar...klu tak stres dgn kerja pejabat

      Delete
  6. nak kena baca balik last chapter SF.. lupa dah berenti kat mana huhu..

    ReplyDelete
  7. tak puasssssss...warghhhh nak jerit boleh tak...tak sabar nak tggu jeneral tu hahaha

    ReplyDelete
  8. cukup menggembirakan walaupun seciput! i "cop" buku yg ada signature puan penulis ye...muahahahaha :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kak Hanina~thanks wlwpun sikit. terubat rindu hehe.

    Saya slalu jd silent reader je sbb cnnection slalu lagg proceed comment.Ngee ;)

    Last week saya baru beli novel akk Projek Memikat Suami. Saya rate 5/5 stars hehe. Saya bca one go je satu mlm. Truskan bkarya ye. kitorang keep menanti ur karya~ <3 <3

    ReplyDelete
  10. first time ni baca tulisan nina yang hanya 9 baris nie......

    gambate nina.....

    ReplyDelete
  11. Terima kasih utk teaser cinonet... True to the definition of "cinonet". Hehehehe...

    Tambah "cinonet" lagi....

    ReplyDelete
  12. seciput. memang!! adeh....

    ReplyDelete
  13. apakah nina? hahaha....memang menepati istilah seciput!!!!

    ReplyDelete
  14. huhuhuhu....seciput sejemput...winduuuuuu sama fayqa

    ReplyDelete
  15. Sedih balik balik.ulang baca bab 1sampai 28..ingatkan ada bab 29 huk huk

    ReplyDelete
  16. Yun tu sape yang...ahkak ni semenjak banyak minum air semut ni mmg pelupa sgt...nak kena balik sume entry ni...

    ReplyDelete
  17. Lahai nak ckp nak kena baca balik sume entry ni...

    ReplyDelete
  18. Assalamualikum k.nina...semoga sihat selalu..hope u don't mind be addressed as kak nina...sy pown x sure nk pngil pe..huhu..sy mmg giler bce novel since sec school lg..tp x pnah bli novel sbb ase x berbaloi bli lau setakat nk bce skali ajer..lg pown akak n adek sy mmg giler bli novel..so tumpang skaki ajer la..hehe..but since sy bce PMS n KNK last week, sy trus kuar pegi bli..sbb sy taw sy akn bce berkali2..so better buy it myself..n hope to have SF as my new collection by the end of this year..really2 cant wait to read that...pushy la plak sy nie..huhu,sorry k.nina.pepun, fighting, chaiyok2,ganbatte k.nina...may Allah bless you..btw, just found ur blog this week...smestinya sy follow..hehe...n mcm biasa,citer k.nina never failed to impressed me..dia seadanya mmg best giler..sorry merapu pnjang2..tkut x de mse dh lpas nie nk kcau k.nina..hehe..assalamualaikum^^

    ReplyDelete