Monday, 23 December 2013

PMS kini jadi drama!!


Drama Projek Memikat Suami
Astro Ria (104)
Setiap Isnin
10pm - 11pm

(mudah-mudahan menghiburkan, bersyukur jika mesejnya sampai)



38 comments:

  1. Good luck nina.....tak sabar nak nontonnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...dah jadi hasil tangan producer, pengarah dan screen writers kan.

      Delete
  2. I hope that the drama is as good as your novel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. For some reasons, I prefer the novel than the drama...

      Delete
  3. Best la tdi ep 1. Tetibe plak trbuka hati tgk tv..cun2 dpt tgk drama ni. Terbaekkkk! Both hero n heroin not bad..cam cantek je una ni..hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. omo!! emma maembong is sooo adorable as Nawwal Husna!! The word is adorable!! cam nak cubit2 je pipi dia yg gebu mulus tu...

      Delete
  4. Saye dah tonton n sgt TERUJA nak tggu 4 de next episode...so far BEST!!!!!

    ReplyDelete
  5. harap 100% sama macam dalam novel! (^_^)

    ReplyDelete
  6. x sempat tgk smlm........bila ye ulangan nya

    ReplyDelete
  7. As u know hanina..
    Drama cannot compete with ur novel..
    U know y?..
    Klau sendiri jd pengarahnya mungkin blh..
    N one more thing of course sbb I imagine I la heroinnya.. hihhi..
    Apepun gud job.. tgh tunggu dia seadanya keluar.. lots of love nina..

    ReplyDelete
  8. jahat tau u Nina....i x tgk lagi tau episod 2 3 u dah tayang2 scene2 menarik neh hissshhhh

    ReplyDelete
  9. belum sempat tgk...serach kat daily motion xde plak...tp xpe...kumpul byk2 epi br tgk sekaligus..br best camtu....still waiting for faye..faye..faye....

    ReplyDelete
  10. Akhirnya dah kuar pun PMS versi drama. Tahniah Cik Nina, suka sgt tgk Emma Maembong berlakon jadi Una.

    ReplyDelete
  11. Congrats Nina....the drama is not bad at all ( at least for me laaa ). Emma is very cute as Una. Cuma Aiman as Zahrain agak kureng lah....anyway it is very entertaining so far. Tapi tak boleh dinafikan, novel jauh lebih baik dari drama...not only yours, semua lah.... Apa pun, saya tetap support Nina. Tak sabar nak tunggu next Monday pulak....

    ReplyDelete
  12. Tgh tgk 2nd episide..pelakun2 semua ok kecuali hero dia..langsung xde rupa seperti zahrain yg digambarkan kacak, bergaya, hi class n hati beku..yg nampak dlm drama semasa 1st episode ketika dia marah una dlm kereta menjerit2 mcm org tak sekolah tinggi..sori nina, ni pandangan peribadi saya ya..

    ReplyDelete
  13. Cerita best sgt..jatuh cinta tontonan pertama...hahahakena cari nie novel nie x sbr tunggu minggu dpn mcm nie...senang x nak cari novel nie....mmm

    ReplyDelete
  14. Sy suka je the cute couple ni....♥♥♥

    ReplyDelete
  15. Congrats Darling ! Hope KN&H karya si Cik Writer Nakal ni pun terpilih untuk didramakan..Serius sangat best..ha3

    ReplyDelete
  16. Congrats Darling ! Hope KN&H karya si Cik Writer Nakal ni pun terpilih untuk didramakan..Serius sangat best..ha3

    ReplyDelete
  17. emma sangat sesuai dgn watak una but AHR perlu up dia punya lakonan. study watak2 hero korea yg muka kering, berlagak. br hidup watak zahrain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn...teringat saya sinetron benci bilang cinta lakunan marshanda n baim wong..terus saya jatuh cinta dgn baim wong kerana karektor dia sama seperti zahrin..

      Delete
  18. dah baca PMS memang best..cuma versi drama TV tak dapat tonton..huhu

    all the best sdri Hanina :)

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum Nina, kak tgh tunggu seadanya, fyqa...bila ya? tak sabor ni...err sabarrr sabarrr!!!
    ~ Aminah

    ReplyDelete
  20. Congrats awak..saya suka cerita ni..x sabar nak tunggu episod 6. Saya follow sini ;)

    ReplyDelete
  21. X sbrnya nak tgu zahrain pulak pikat una...so far they are suit together :)

    ReplyDelete
  22. setakat nie jalan cerita almost sama cuma ada sedikit tunggang langgang bagi saya sebab x ikut susun dalam novel kot......tp sgt puas hati ngan emma maembong....pandai dia hidupkan watak una....watak zahrain jadi cam kelakar plak dah....

    ReplyDelete
  23. tahniah...saya dengan kawan2 satu ofis sangat meminati PMS....^_^

    ReplyDelete
  24. tahniah...saya dengan kawan2 satu ofis sangat meminati PMS....^_^

    ReplyDelete
  25. Apa dh jadi ngan blog ni..takde n3 baru ke...PMS tetap PMS kat astro ria p blog ni update gak. Dh lama terbengkalai...

    ReplyDelete
  26. interesting blog. It would be abounding if you can board added abstracts about it. Acceptance you
    wholesale gold necklaces & bracelets

    ReplyDelete
  27. salam cik nina oooiiiii.....lama tak meyemak kat sini....slamat thn baru..salam maulidur rasul...apa lagi ye...slamat thn baru cina..hahaha....hai la dats how long i've disappeared 2...u mana menghilang??????emel pon tak jawab!!!...buat dwi-novel tu kerrrr....i doa2 kan kluar laaa cepat2 ye...tu ha kat atas...peminat2 dah tak tentu arah...jawabbbb laaaaaa....babai

    ReplyDelete
  28. Thanks for sharing..Eastern Voyage Pvt. Ltd. is one of the leading Travel Agents & Tour Operators in India with branch & associate offices all over India and in Nepal.
    Luxury Indian Train Tours

    ReplyDelete
  29. jalan cerita mgu ni byk sgt yg potong...bila pulak nuh bincang ngan hj nuqman? bila pulak haji nuqman tawar diri nak jd wakil nuh? script writer sgt tidak prihatin semasa mengolah adegan ini

    ReplyDelete