Sunday, 14 October 2012

Sarang tebuan .....

Hmm, menjolok sarang tebuan ini merbahaya.....

Kalau rajin, bacalah komen saudara ini mengenai PMS

85 comments:

  1. Haaa....Apakah? Betul2...

    ReplyDelete
  2. bahaya ke...hmmmmmmtgk la sarang mana yang dijolok 2 ihhihihi

    ReplyDelete
  3. sarang kosong x pe dik.. jgn tgh penuh tuannye...

    ReplyDelete
  4. missing the forrest for the tress - agreeing with u nina. ramai yg macam ni, annoyed and hope minda dorg dapat dibuka sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tersentak juga bila dikatakan penulis cerita porno...ouch!

      Delete
    2. Ouch! Nina dia belum tgk convenient shops kat jepun porn's magazines top shelf! X pyh bc tgk cover pun jadila... I do agree with u guys, he has to move one step fwd!

      Delete
    3. aomori...kalau dia tengok he will drown in his own c*m.....oh my....i can be sooooo nasty huh? astaghafirullahilazim....

      Delete
  5. Tak taulah nak gelak ke nak kesian. Again? The same issue over and over again. Meluat dh dengar. And i agree with u, kalau dah rasa terangsang, makanya anda dah sampai peringkat WAJIB kahwin. Funny. Kata professional, but the way he acted after reading ur story macam budak remaja baru baligh!
    Mastrubation! Seriously?

    ReplyDelete
  6. komen sape tu?? yg kene baca ni nina??(blur jap)

    ReplyDelete
  7. Rasanya mmg tahap wajib kahwin tu... Hmmm:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg hairannya knp blm kawin?

      Delete
    2. Dah awak tu lelaki dan x kawin lg buat apa baca projek memikat suami? Dh sah2 that novel doesn't suit you. Just can't understand, so many reading materials tp novel PMS jugak yg dipilih. I think he purposely chose that!

      Nina, good luck to u! There are a lot more outside alike. Donno which part yg lucahnya? Is it ytmo? If yes, x lgsg to me... Sweet Ada la...

      Delete
    3. oooo. ytmo!! actually that's one of my favourite parts!

      sometimes all these negative comments by male readers made me conclude that 1) they really dont 'get' this genre and 2) its all about chauvanism and control...ie if the women like it then they must not have it......dont u think so?

      Delete
  8. oh bru perasan komen dia tu.. first thing, sapa suruh dia bc.... sah2 terang2 tajuk dia projek memikat suami.. dah awk tu lelaki, nak pikat suami bendanye..? akak yg dah kawin ni, baca x de terangsang benda pun. so mmg dah wajib sgt la kawin gamaknye brother tu.. kata profesional, x kan x laku kot... baca novel ringgan mcm ni pun dah trangsang bagai... alahai x dpt nak nolong lah dik oi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia saja yg ter over rangsa**.....verdict: wajib kahwin!! LOL

      Delete
  9. ladiessssss...chillll out, coooool dowwwn...budak baru blajar tu, jgn layan sgt:)tu hak die nak besuara, rasa2 nye dia ni lom 'discover' lagi yg lain2 hahaha...will he sing d same tune??? caiyok cik nina muah, muah, muah, syg ketat2. how r u babe? chin up high...kalu nak lepaskan tabuan tu, make sure it hits him where it hurts most......kakakakakah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju, patut kasi clorox kaw kaw. biar putih sikit otak tu.

      Delete
    2. he he he saranan yg ganazzzzz LOL

      Delete
  10. Biarkan luncai dgn labu2 nya. Bagi saya PMS mendidik isteri n wanita supaya punya strategi n tabah ketika berhadapan dengan masalah. Melayan suami bukan suatu yg lucah. Lagipun penulis tak cerita detail sangatlah... Gigitan cinta jeee pon

    ReplyDelete
    Replies
    1. yr comments are full of good points... alah whats a few love bites between a happily married couple kan? :)

      Delete
  11. agree with u ladies... to me, citernya ok je. xmelampau pn. yg the guy pegi focus lebih2 apasal? siap boleh terangsang? oh my god... please la. mesti imagine terlebih sangat nih. and yes, i do AGREE, wajib kahwin dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, apsal dia focus kepada bhg tu sj....banyak benda lain yg dia boleh fokus kan...

      Delete
  12. apa masalah mamat ni...cerita mcm ni pun dia boleh terangsang...masalah sunguh mamat ni...di nasihatkan agar dia cpt2 kawin....

    ReplyDelete
    Replies
    1. abis cerita kan? hidup mestilah dipermudahkan.... tqvm for yr support!

      Delete
  13. Hmm... Hanina, sabar jer laa... Tajuk PMS tu pun dah menunjukkan bhw novel itu mengisahkan projek memikat suami dan bukannya projek memikat boyfriend atau gigolo atau gundek lelaki.... Bagiku, tiada apa2 yg lucah pun sbb ianya satu ilmu pengetahuan. Jika anak perempuanku membacanya, at least ianya sbg preparation dia menangani kehidupan berumahtangga di masa depan. Kalau pembaca rasa terangsang dgn novel tu, maka dia yg matang dan professional sepatutnya buat self-censorship.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah auntie, walau pun i dont want to be preachy while writing, i do want to give a different perspective with regards to kahwin diatur keluarga ni. sbb kan genre kahwin paksa ni banyak and perspectives mereka saya kurang suka

      tqvm for yr support!

      Delete
  14. terangsang ataupun tidak,itu terpulang kepada individu (keimanan) masing.. Byk perkara yg boleh menaikkan syahwat dan lelaki (tidak dinafikan) mudah kearah tersebut berbanding wanita. Sebab itu wanita perlulah melabuhkan tudungnya yakni perlulah menutup bahagian dada dan juga jgn memakai pakaian yg boleh menampakkan bentuk/lekuk badan.

    Berbalik kpd novel yg berunsur "lucah", bagi saya romantic novel is for the women..hehe..so,for the man please stay away from that kind of books if you cant control yourself...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes...if u cannot control yrself...sebab dia kata nnt kang onan*, ish ish ish, dia ni betul la lain macam punya org...serammmm

      Delete
  15. What the tut!!! Helo nie novel romantik bukan buku porno atau seangkatan dgn nyer!!! Sila dapatkan novel ini and baca sampai habis!! pastu baru judge jgn main hemtam jer, baru tau samada censor atau tak censor!! and lagi satu kak nina ckp kat hamba allah tu lain kali jgn baca novel romantik sbb ianya utk wanita bukan lelaki (cam Nurul Afiqah - agreed with you!!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg la org lelaki jgn lah baca novel cinta. tapi kan ada sorang reader tu dia emel kat saya yg dia dan suami kongsi baca novel cinta!! hmmm ada juga ya :)

      Delete
  16. Hai Nina....frankly & honestly, tak sangka yang ada orang berani mengatakan yang PMS itu novel berunsur lucah. Maybe masa orang tu baca, dia sendiri sedang berimaginasi yang lucah2? Maka jadilah PMS itu cerita lucah baginya. Kalau kita membaca PMS kerana kita ingin tahu apakah tips2 yang boleh digunakan untuk memikat suami kita sendiri, bagi saya itu tidak salah dan tidak lucah. Paling kurang pun, anggaplah ia hiburan semata2. It's not that you menceritakan in details apa yang berlaku dalam hubungan intim suami isteri. Yang penting, nawaitu kita mesti betul. Rasanya, kalau orang yang berfikiran lucah....tengok perempuan bertudung litup pun dia akan teransang. Betul kata Nina....that guy sudah WAJIB BERKAHWIN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you for your opinion, makes me feel cam i ni tak lah teruk sangat :)
      he he he abt wajib kahwin tu... tp klu dia mengaku dia cepat terangs***, ada ke sapa2 yg nakkan dia, wa ka ka ka

      Delete
    2. Cik Nina my dear.....mana ada you teruk? Cerita PMS adalah berkenaan pasangan yang sudah diiktiraf oleh jabatan agama Islam negeri dah sudah diberi SIJIL HALAL. You memang teruk kalau you buat cerita PROJEK MEMIKAT SUAMI ORANG. No no no....jangan ya.

      Delete
  17. ishhh..x lucah laaa....aduhaiii
    ni saje jea nak buruk2kn PMS dan penulis
    byk dah dgr klu ada nvl2 yg laris mcm PMS then ckp bukan2...
    wlaumcmanapn sy tetap peminat penulis nie...jgn putus asa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kenapa sengaja nak burukkan?
      insyaallah, saya takkan putus asa

      Delete
  18. Hahah kelakar pulak baca komen the guy yg so called 'professional' mcm komen budak sekolah la ooopps terlebih sudah haha

    anyway Nina, last week my sister's guest from Jogjakarta came & she saw the PMS on the shelf & she so excited nak baca PMS (padahal dia bukan kaki baca novel pun) dia nk pinjam sementara dia ada kat Malaysia then semalam my sis & her guest pegi trip ke Penang..u know what, guest dia tu punya khusyuk baca PMS all the way to penang sampai stop mkn pun dok keep on baca...haha ha tu penangan PMS..orang Jogja pun interesting nk baca buku u...

    no worries nina, pedulikan komen2 picisan seperti komen 'so called professional guy' tu...bg i PMS ok je xde berbau lucah pun..

    keep it up Nina!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal dia excited nak baca pms? sebab tajuknya ke? but yr story of her reading pms even time waktu makan make me feel so good (prasan huh?)

      am glad that u dont think pms is lucah, legaaaa

      Delete
    2. yup sebab tajuk. kata dia "oh buku ini harus dibaca dong! tanter pinjam ya")

      Komen dia = PMS bagus, selain byk tips PMS jugak byk selitkan pasal agama..cerita pasal solat, ngaji & even watak heroin pun sgt jaga aurat..xde pun dia kata PMS berbau lucah or porno even my sisters yg baca semua kata PMS best.

      Chill Nina anggap je la mamat 'professional' tu sebahagaian dari dugaan u utk jd novelis..

      To: Ana Muslim (kalau u baca la) U memang PATUT NIKAH ASAP! sian u...

      Delete
  19. Hi Nina!

    Couldn't help but to laugh out load while reading the comment! *tengok kanan kiri, member office pun hairan. LOL*

    Coincidentally, I read PMS for the 2nd time last night :))

    No doubt, what he said about pornography and such was correct, but the part that made me laugh out loud was when we confessed of being 'terangsang'. Hilarious!

    It showed how narrow-minded a person could be, and the only thing that the person captured in PMS showed perhaps, his reading preference? ;p

    PMS was full of info; from recipes to places in the world to family times, sacrifices, even photography & house interior design and of course, purity of love..

    man.. this kind of person perhaps should read 50 Shades of Grey instead and get 'terangsang' for all we care. hahahahaha!!

    Keep up writing wonderful stories, wonderful lady!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can;t imagine how 'terangsang' he'll get if he read 50 Shades...lol!

      Delete
    2. rhyz...tqvm for yr support. i will certainly keep on writing. ...oh thank q for calling my stories wonderful :)

      farah & rhyz....wheeee i hv not read 50 shades of gray and i dont think if i'll ever have time to do so. but now i am curious to know whats its all about!

      Delete
  20. saya komen simple je lah ek...ehem...sy blom kawin dah takde nye nk buat bagai mcm yg didakwa dan....as for him...die easily arouse agaknya....agree with you nina...cepat2 lah kawin...selesai semua masalah...dan jangan baca novel....beli suratkabar baca bab sukan blakang skali tuh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agreed wt Zoey Is....tapi tak tahulah kalau orang tu baca bab sukan kat belakang paper tu pun dia boleh teransang jugak???!!!!! Camna tu??? :-)

      Delete
    2. Gambar2 sukan tu lg bahaya oiii terutamanya sukan renang, gimrama etc... Pendek kata dia tak boleh baca apa2 la. Duk dlm rumah je.. Jd budak baik bawah ketiak mak

      Delete
    3. haah ila, esp bila tengok gambar gymnasts and swimmers kan. so zoey, surat khabar pun pun dia tak boleh baca

      Delete
  21. tetbe jd emosi ni....ni lah pemikiran org kita...ble cte bab2 cm ni...mle nak emosi...dah tntu tjuk nvel ni projek memikat suami.....kan suami 2. dah halal En abg oooiiiiii....bkan nye psangan kekasih...tau nak kndem org je....jgn lyan nina.....biar je die nak ckap ape....yg pnting kte org skong nina....wawawawawawa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm for yr support. mmg sy tak nak layan. tp kalau u di tempat i, tersentak juga kan dgn tuduhan cam tu :( but dont worry, i am ok :)

      Delete
    2. kuat kan semangat k......smua ni cbaran untk nina....smge lbih brjye lpas ni....

      Delete
  22. huh?? seriously saya gelak tak hingat sampai merah muka saya ni...

    ape kena dgn mamat tu?? mungkin disebabkan lelaki ada 1 nafsu 1..pompuan kan ada 9 nafsu..kalau pompuan baca mmg la tak rasa benda..yg lelaki mcm mamat ni mungkin bila dia baca tu, jadi lain mcm la dia punya terjemahan sampai terangsang bagai..LOL

    ReplyDelete
    Replies
    1. eee sy yg baca komen dia terasa seram tau... bila dia sebut terangsang tu eeeee

      Delete
  23. guy 2 ad nafsu berkilo2 tp nk pretend sesuci minyak murni...
    sy nk nasihatkan guy yg "profesional" 2, jgn menonton tv,tgk muvi, baca mjlh,surat khabar..even jgn menonton iklan skali pn..
    jln pandang bwh je..anda merbahaya..klu ikut Islam,wajib kahwin dh..

    chop: zmn skolah dlu, dia comfem bkn student sains ni..
    bio f4 f5 lg kritikal..study zmn matrix, zmn dgree n so on lg la details bout that parts..kn?

    harap2 medical dr, yg slalu i jumpe jgn prangai mcm ni la..mmg blh tutup klinik



    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg saya pun fikir gitu, dia kena duduk di gua, jgn tengok atau baca apa2. kenapalah bernafsu sangat sampai tak nampak contents lain dlm pms?

      Delete
  24. Apaaalaa... Mcm ni punya mamat 'profesional'pun ada ke?? Agaknya dia pi 'gai gai' kat luar sana sambil pejam mata agaknya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errkk.... gai gai tu amende? and how come i have never heard of it before? (terasa macam ketinggalan keretapi)

      Delete
    2. Hahaha.. Cik nina 'gai gai' tu bahasa mandarin kalau tak silap saya.. Suami selalu ckp ngan anak2.. Maksudnya jalan2..

      #Ahad lepas baru dapat beli PMS kali ketiga terjah popular baru dpt. 2 kali saya pi popular derang ckp habis. Lambat.. Takpe janji dapat.

      Delete
  25. Salam,
    Rasanya that guy saja je nak tunjuk pandai sbb tu ngaku profesional. Tp tak pro dlm bg pandangan. Gamaknya dia tafsir 'projek' tu mcm budak2 sekolah. 'Projek' bg budak sekolah bermaksud jimak. Lepas ni letak je label 'Novel Ni utk 18 tahun ke atas/ novel dewasa, budak sekolah tak payah baca.( mcm label novel di blog akak)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kan, pandangannya kurang matang. mmg novel saya tak de label tp saya sendiri kata tak sesuai untuk bawah 18 thn :)

      Delete
  26. teringat pada cikgu saya dulu...
    Dia kata, "Orang lelaki ada 1 nafsu. Orang perempuan ada 9."
    Budak-budak lelaki komen>> "Owoh!" "Huh?" "Bahaye!"
    Reaksi kami yang perempuan>> "Ha?..malunye!" (pakat-pakat tunduk tengok lantai.)

    Kemudian cikgu saya bidas, "Tapi, kamu budak lelaki, jangan duk perasan! 9 nafsu perempuan tu bukan untuk kamu sahaja. Ada nafsu nak beli kasut baru, baju baru, beg baru, pinggan baru. Macam-macam!"
    Barulah semua budak perempuan angkat muka masing-masing. Lega... Hehe.

    So, dear Puan Hanina and lovely readers, cheer up! Guys surely have a higher tendency than the ladies to aim for the 'trees'. Even when they are not saying it out loud (o_O'). Semoga Allah melindungi kita dari kejahatan makhluk, dan melindungi kita semua dari pandangan-pandangan bersifat jahat. Amin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. so agree with you. itulah nafsu lelaki yg satu-focus kat situ aje. kaum lelaki ni cpt sgt trngsang. sdg kn dgr suara perempuan manja pun boleh trngsang. so kita kaum perempuan kna ingat2 selalu & pndai jga diri.

      abaikn aje nina. i guess bab pms yg dia baca tu, dia langsung tak expect that you would be so bold and daring (i guess). just like we ladies reacted, malu-malu but then that's it - nothing else. but these men who are from mars-i bet their imagination are flying out damn wild. hahaha.. :)
      anyway, we can't satisfy everybody. let that comment makes you work much harder and more passionate writer :))

      Delete
    2. har de har har, Dya, ooo readers malu2 ye bila baca bab daring tu (err daring bagi i just nakal sikit jer) i pula bhg yg u kata daring tu i ketawa guling2 masa tulis tu, coz i find it funny. tapi tu lah dah brp kali i ckp kat male commentors, novel cinta ni bukanlah genre mereka. kita baca rasa cam sweet, derang baca rasa lain macam, so tak perlulah baca!

      Delete
    3. Athirah, tqvm for your dua! I really appreciate it! Tenang rasa hati bila baca apa yg u tulis, tq dear!

      Delete
  27. Dah baca komen yang second last tuh...

    Kalau nak ikut apa yang dia kata...
    Novel2 yang ada dalam malaysia nih rasanya hampir semua merupakan bahan lucah...
    Sebab dalam tiap2 novel ada jer part2 mukadimah untuk melakukan hubungan seks...
    Tidak kira apa tajuknya, hero/heroin pasangan suami isteri, plot2 yang menjurus kepada seks memamngnya ada...

    Sendiri pasti dah tau kemampuan diri kan...
    Kalau rasa x boleh menahan nafsu dengan hanya membaca novel...
    Sendiri x mampu nak kawal nafsu, novel pulak disalahkan...

    Orang mcm nih bahaya, susah nak kawal nafsu sendiri...
    Jangan nanti sampai jadi perogol bersiri sudah ler sebab x tahan tengok wanita2 di sekeliling dengan pelbagai ragam...
    Sebab dah x puas hanya membayangkan, nak merasa yang real...

    Cepat2 gi jumpa psikiatri, rawat sebelum menjadi bala untuk orang lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, tq tuan empunya website terkenal datang visit, tengkiu tengkiu. i like yr perspective... ie dia tak dapat kawal diri, tuduh novel punya salah. i like!! tqvm for yr support

      Delete
  28. sorry 2 say..i'm a working professional in my early 30s with a Masters degree from a prestigious university in UK. tak rasa teransang pun baca novel PMS. i love reading it. its purely for entertainment value for me to forget work n de-stress myself..klu dia x suka, toksah baca. benda kecil macam tu pun boleh teransang..dia selalu tgk porno ke sampai boleh imagine lebih2? ish! regardless, i lvoe your writing. keep it up! can't wait for your next published novel. i'm sure ur other fans feels the same way! i will definitely support your novels. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah mmg lah PMS pure escapism, utk saya pun yg menulisnya. tq for yr support, mmg excited to finish KNK, cuma sibuk tak habis2, wiken pun ada jerrr acaranya. 3 bulan out stn abroad berturut2!

      Delete
  29. Hanina, abaikan saja komen mamat taraf "professional" itu,janji apa yg Nina nk sampaikan melalui PMS pd peminat semua tercapai,dok tunggu novel seterusnya! Tak boleh nk puaskan hati semua org, adat bertanding pun ada kalah menang, ehh ni mcm nk pilihanraya plak nikh...hehe...apa2 pun, take care n sayang selalu...
    ~ Kak Aminah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha funny abt pilihanraya tu. mmg citarasa beza-beza kan. yg sesuai dgn citarasa beli lah baca... yg tak suka saya tak boleh nak buat apa :) so novel seterusnya inilah KNK ini, lepas tu seteguh fayqa, yg dah tak sabar2 nak tersembul dari minda saya. insyaAllah jia yu all the way!
      p/s: tqvm for yr support

      Delete
  30. Kak writer !!!!
    Ade diskaun utk budak sek x ???
    Hahaha!!
    Kwn kwn ckp best novel tuuu...xde pun kwn kata novel tuu blue orrr anything seangktn ngn dye..
    Dorang best n xrugi beli cnfirm !
    Asl mmt tuu kte 18sx lakkk...kang sy xley beli taikkk mmt tuu..

    Mr kerja profesional
    Firstly, x sngke ade kaum adam bce novel cinta pulak tuu...hahahah !
    Then yg enck nk tegur writer ap hal..dah terang terang tjuknye utk pmpuan "projek memikat suami"
    Dua alam ke ? Yg g bce npe ???,
    Da tuu kte umur bwh 18 sx xley bce melebih

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh, budak sekolah ni umur brp? kalau bawah 18, tanya mama dulu boleh baca tak citer pms ni :) sebab cerita ni perlukan kematangan, maklum lah cerita pasal org yg dah kahwin kan. tapi kan kdg2 yg belum 18 thn tu lebih matang dari yang dah 30 thn. so sy percaya mama kamu adalah the best judge to say whether you are mature enough for this novel, ok?

      Delete
  31. Salam Nina...

    Again the same issue. But too bad...saya tak dapat baca komen si pengkomen tu. (tapi boleh agak juga lah apa yg dikomennya based daripada komen readers di atas).

    Saya tak nak taip panjang2 cukuplah nak kata saya support nina..
    n i cant wait to hold KNK in my hand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zue, harap2 lepas tulis novel "lucah", masih ada penerbit yg nak terbitkan novel kedua saya (dono whether to laugh or to cry) he he....laugh juga akhirnya

      Delete
  32. nina..tebuan dh rmai dh ni kluar dr sarang..
    ni tebuan windu pulak nk masuk sarang..sarangae..
    zaim khalish..dora miss u

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo baca ayat u "zaim khaalish...dora miss you" terus i berazam nak siapkan bab 15 pg ni juga..... pandai u seru semangat menulis i :)

      Delete
  33. Baru baca macm ni. Belom lagi books by Johanna Lindsey ke Nora Roberts ke.. Ape saje la. Die tak pernah belajar Literature la kak Nina. Whatever it is u just keep on writing cause we love it. Haters Gonna hate. & we lovers are gonna love. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha kalau omputih tulis tak de la dia tegur. ni perempuan melayu pula yg tulis...literature> macam lady chatterlys lover? wa ka ka!

      Delete
    2. Haa.....kn kalo g book store tu g kat bhagian nvel romatik omputih nye...xyah bce tgk cover dia pn lg laaa....kalo mamat tu tgk xtau la jd ape ek...

      Delete
    3. Haa.....kn kalo g book store tu g kat bhagian nvel romatik omputih nye...xyah bce tgk cover dia pn lg laaa....kalo mamat tu tgk xtau la jd ape ek...

      Delete
  34. Dear Nina,

    Mmg komen Ana Muslim pedas dan meletops! tapi sedar tak dia yang kebanyakan semua bahan bacaan ada juga berunsurkan 18XX. Tapi tak semua, malah kita sendiri pun belajar 18xx masa kat tingkatan 3 lagi. So, what is the problem with it. Life is short, jangan sebab setitik nila habis susu sebelanga. Tak patut kecam karya orang tanpa membacanya, "Don't judge the book by looking its cover" kan

    Nina, apapun PMS dah diterbitkan dan nyata jualannya memberangsangkan. Jgn risau dgn segelintir masyarakat yg kononnya "ALIM" but sebenarnya mereka lagi teruk. (bukan nk mengata, tapi fakta) you go girl! keep writing dan kami penyokong setia teguh berdiri dibelakang awak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm for yr support dear. saya ada baca yr stories too tapi tak pernah sempat nak komen sebab bz.bukan apa, saya rasa bila dituduh sebagai penulis porno, tersentak juga. hubby saya tahu ttg pms and he said its nothinglah :)

      Delete