Wednesday, 23 July 2014

Seteguh Fayqa - Cover!!

Alhamdulillah! Rezeki Ramadhan

SF adalah novel saya yang paling mencabar, maka bila ianya diterbitkan ada bittersweet feelings

Khabarnya, ada di pasaran pada 5 atau 6hb Ogos, bagus2 boleh beli pakai duit Raya

he he

p/s: happy dgn cover berlatarkan Cameron Highlands, my family has lots of sweet holiday memories there. Sekali pandang cam iras2 novel Syah Shah, bukan plagiat tetapi babak di CH ni lah yg readers sebut nak sebagai cover. Am just a people pleaser :)




57 comments:

  1. hoho...best2. Ada pre-order ke?

    ReplyDelete
  2. wohhooo!!!! x sabor nak peluk! congrats kak nina 4 the new baby! =)

    ReplyDelete
  3. Insya Allah... Bakal beli!!! *wajib beli actually ;)

    ReplyDelete
  4. kak nina.. tahniah sister. neway cover dia rasa manis. selamat hari raya kak.. moga sentiasa dalam rahmat Allah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm dear. also tqvm for yr doa. Selamat HAri Raya to u too. Minal Aidil Wal Faizin

      Delete
  5. Congrats! Nice Cover and a must buy! been waiting like forever for a new piece from you :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)
      aahhh....hidup penulis pun kdg2 mcm novel ha ha ha, itu yg lambat siap

      Delete
  6. Congratulations. .
    Nak order direct dari you ya.. baru boleh dpt autographed copy... ☺

    ReplyDelete
  7. Tahniah nina.......boleh order direct from you ke?

    ReplyDelete
  8. Tahniah nina.......boleh order direct from you ke? Terbaek!

    ReplyDelete
  9. tahniah3.....raya ni meme senyum sokmo n wishing u selamat hari raya...ni mesti tidor pon senyum jerrrr...kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) (senyum lagi bila baca yr komen)

      Delete
  10. Tahniah hanina n slamat hr raya.

    ReplyDelete
  11. nak yg ada t.t dari nina. tahniah dik. raya ni double bahagia ekk..

    ReplyDelete
  12. ohhhh...........sangat tidak sabar menanti faye

    ReplyDelete
  13. tahniah Kak Nina,looking forward for this new novel from you...
    Selamat maju jaya...

    ReplyDelete
  14. Bestnyaaaa.....tak sabar nak serbu kedai buku

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm tak pasti pula bila masuk kedai buku... 4hb baru kuar dari kilang

      Delete
  15. Congrats! Happy 4 u and happy too that finally will be able to hug the hero n heroine...sangat la x sabar nak tgu Ogos!!!!
    2ndly, Salam Aidil Fitri utk Nina n family!

    ReplyDelete
  16. Tahniah nina....novel ni wajib dimiliki yea.....

    ReplyDelete
  17. Lalalalala
    Ohkay anak2 duit raya kirang mak deduct siap2 ye
    😆

    ReplyDelete
  18. Akhirnya....alhamdulillah....tahniah nina....

    ReplyDelete
  19. Cantik covernya.
    Selamat hari raya aidil fitri Nina

    ReplyDelete
  20. setelah lama menunggu..akhirnya... Tahniah sis...

    ReplyDelete
  21. Tak sabar nak peluk novel ni..

    ReplyDelete
  22. Jenuh pusing MPH n Popular...xde lagi...x pe...sabarrrr

    ReplyDelete
  23. Salam lebaran Nina...

    Tahniah diatas hasil kerja keras Nina dlm menyiapkan naskah SF. Teruja sy nak memiliki nskah ini. Boleh order terus dr Nina kan? Al maklum nak autograph sekali dear.. my email: has_1309@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. Dah ade kt popular or mph ke??

    ReplyDelete
  25. Already bought SF,as expected from Kak Nina!!!!Best giler even rase geram yg amat2 kat jeneral sengal thank god dia buat ap yg patut at the end tu...haha Congrats Kak Nina for this new baby,May Allah bless u n always receive inspiration for writing ^^~

    ReplyDelete
  26. Tahniah...seteguh Fayqa sebuah cerita dan karya yg sangat hebat...setanding dengan 2 novel karya hanina...keep it up

    ReplyDelete
  27. Salam Cik Nina,
    Saya dah baca Seteguh Fayqa...ceritanya menarik and I love it, but there is some error i believe which may be overlooked by the editor/reviewer...sy x igt page berapa..but a scene bila Dzahim dtg breakfast kt rumah fayqa ngan Dzariff..
    conversation between Dzahim ngn Fayqa but it says Dzariff instead of Dzahim..
    (mgkin saya salah..) tp itu dari pemahaman saya la...
    ape2pun sy suka your story..
    -Ana-

    ReplyDelete
  28. How do we order it from you?

    ReplyDelete