Saturday, 26 January 2013

Taraaaa!!! Cover KNK y'all!



I love it! I love it! What do you think? Kalau tak suka tak pe, cakap je. Saya alu-alukan imput dari semua!!

Agaknya pihak penerbit ingat saya suka warna merah. Kalau saya travel for work mmg cengginilah saya berpakaian, formal pants and shoes. Kalau travel for fun, boots and back pack je.

Happynya hari ni, selepas 2 hari yg tak produktif. TQ Dato Wan Mohd Muzri, fondly known as Muz and Puan Rohaida, both from Karya Seni.

Tell me what you think, pls!

p/s: keh keh nampak tak cop mohor kat corner bawah kanan tu, karya novelis best seller katanya (si writer perasan nak sebut jugak nih he he he)

141 comments:

  1. Yeayyyyyy finally.....omg!!!!! Suka sgt!!!!! Xsabarrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. uit! lajunya komen! :) u suka ye? yeay yeay!

      Delete
    2. Muehehe tadi bkk blog hanina trus nmpk n3 ni.excited sgt ~ yehuuu

      Delete
    3. Kak nina, KNK xnk kluar tv ke??? Da bnyk kot drama adptasi skang ni.I hope my sggstion wll be rspond.plizzzzz...im waitin fr dramanyer...

      Delete
  2. tahniah!!!!! sukanya..xsabar nak beli :)

    ReplyDelete
  3. keluar masa pesta buku 1Malaysia ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmmm, susah nak cakap. sy sendiri pun kena check fb dan website karya seni isnin ini :)

      Delete
  4. Ada kumbang & bunga ros...hehehe..cptlah publish,x sabo dah ni :-), btw tahniah Nina...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siti Nor, tq!! he he he, rasa nak gelak je i ni...

      Delete
  5. lalalala...that's my luggage! eceh. perasan. but i like the colour red. one step closer to reading KNK. love it...love it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. is that yr blurb? or is it zarra zuyyin's. ish tak ingat lah. niway happy tp berdebar2 takut knk tak dapat puaskan hati readers

      Delete
    2. jangan risau sangat. so far, KNK is well received by your readers. Insya-Allah, kami akan puas hati. :)

      Delete
    3. Farah...the ending is rathers rushed, just like PMS, stamina tak de lah!

      Delete
  6. Wow, really fast. Congrats. Cover pun better drp 1st cover PMS dulu. Hahah. Ingat lagi si Zawani yang tak suka betul dgn cover tu. Walaupun dah lama x follow cerita ni, I definitely gonna grab this one. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. you better, there's a surprise for u inside :)

      Delete
  7. super duper excited.. x lama lagi boleh berangan2 diawangan :)

    ReplyDelete
  8. Terbaekkkk! Congrats darling....♡♥♡♥♡ owl♡♥♡

    ReplyDelete
  9. Terbaekkkk! Congrats darling....♡♥♡♥♡ owl♡♥♡

    ReplyDelete
  10. Tahniah...caption pn kna. ....so menunggu utk beli lh ni

    ReplyDelete
  11. Giler best..tahniah..tahniah .nina nnti bila dpt tau klua bln bape sila kaborkan...suke cover ni..sbb ada kaitan dgn cite nyer..naz kan suka travel...argh...lg skali tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisyah! keluar 31 feb ni di Pesta Buku. Kalau gi sana, dah ada

      Delete
  12. Replies
    1. klu nak sign, kena tunggu mac, dear. sorry ye

      Delete
  13. wow...superb....yg bucu kanan tu yg mahal tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mwa ha ha....gelak besarrrr writer perasannnnn

      Delete
  14. Tak kisah lah cover mcm mana pun.hehe. (nmpk tak bunyi excited sgt).InsyaAllah,novelni akan jadi salah satu koleksi novel sya kat umah.kalo dah leh beli kat kedai buku akak update kat blog tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm for yr support. next week dah ada kat kedai buku agaknya, apa2 pun nnt sy update ye. or boleh chekck kat fb karya seni atau web KS

      Delete
  15. Tak kisah lah cover mcm mana pun.hehe. (nmpk tak bunyi excited sgt).InsyaAllah,novelni akan jadi salah satu koleksi novel sya kat umah.kalo dah leh beli kat kedai buku akak update kat blog tau.

    ReplyDelete
  16. Nice cover! Makes me want to travel again..miss travelling so much :(..
    Bila la nak publish ni.,?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom arr kita gi travel..i ni travel dekat2 je..SEA!

      Delete
  17. waaaa canteknye kaver... kt pesta buku 1 Malaysia mggu depan de x kak??
    boss de pangkat dato eh? baru WC tau...

    ReplyDelete
  18. I like i love i like i love.... Nina... X sabar nye.

    ReplyDelete
  19. Nina...go Nina go.. Lawa tu.. Classy yet elegant..

    ReplyDelete
  20. eheh...x kisah pon rupa cover 2 sebenarnya....sebab dah x sabar nak tau keseluruhan cite depa 2 2 hahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. x payah sabar lagi, sehari dua lagi keluarlah :)

      Delete
  21. tp depa 2 curi luggage i ke 2 a sama je? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol...agaknya model gambar tu you, so beg pun sama?

      Delete
  22. I like i love i like i love.... Nina... X sabar nye.

    ReplyDelete
  23. Nina...i nak order from u with signature yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. RJ, i out stn bnyk feb ni, mac baru ada kat ofis, u nak tunggu ke?

      Delete
  24. cover dia memang tip top.
    xsabar dah nak baca KNK. Bile dijangke keluar pasaran? nak order!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keluar hujung minggu ni. Kena order dengan Karya Seni dear

      Delete
  25. cover ni tersangatlah cantik. serius! ini buat saya nak tahu isi dalamnya ni. hehe... congrates kak Hanina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 isi dlm nya tak mengecewakan....tq dear!

      Delete
  26. x sabar nak dptkan utk my koleksi... ;)

    ReplyDelete
  27. Saya suka. Sangat2 suka. Saya booking satu siap dgn t.t cik writer ya... Nak semua novel cik hanina siap dgn t.tgn macam PMS dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ila, kalau nak yg ada tt saya, awal mac baru boleh proses sbb feb sy out stn, sorry ye

      Delete
  28. SALAM...HATHA JAMEELA, BELLE CHERE COUVERTURE, SUKA-SUKA-SUKA REAAALLLLY BIG CONGRATS-HUG-SMOOOCCCHHHH!!!!!! ni nak tanya...sign&post or kena tunggu 'sampan' sampai kuching???? blink,blink,blink, wakakakakaka:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sign & post, kena tunggu awal mac, coz feb wa naik belon sana sini

      Delete
  29. aiyarkk..so lawa la kaver ni kak nina..sgt2 suka jgk.. mesti pesta buku ni ada kt booth..penulis takdak..buku ada pon jadiklah.. hehehe.. (leleh air liur tgk).. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM...dah tahu kan penulis sura tak de kat booth punya...sy dara pemalu...auwww (ish ish gediknya..)

      Delete
  30. wah! comelnya >__< tak sabar nak beli. bila ada jual kat bookstores ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula jual kat pesta buku hujung bulan ni, kedai buku...the week after kut...sy pun tak de info nya, sorry, agak2 je

      Delete
  31. Congrats on the "birth" of your 2nd baby@novel....

    Me loving the cover too.....

    ReplyDelete
  32. Salam Nina..

    It's awesome..cover yg amat menarik dan ia membuat kita hendak mengetahui cerita yg tersurat dan tersirat pada novel ini..really love the cover story...ia sedikit sebanyak menceritakan yg gadis didalam itu suka travel dan sempoi ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. idA, tqvm for ye support all this while. its because of yr supportlah yg knk boleh disiapkan

      Delete
  33. Omg...soo fast! Mcm x caya aje knk dh nk kuar. X sabar2 nk dptkan knk. Dear u mmg the bet saller writer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Projek memikat suami mmg best seller aper. Dear, u really superb..tumb up for u

      Delete
    2. has.... i hope knk tak mengecewakan readers....nervous nih!

      Delete
  34. wah..best nyer..tk sabar dh nk dapat kn novel knk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) kuar hujung minggu ni :) tqvm for yr support!

      Delete
  35. wah!!!!! i like.... super duper suka... hahhaah confirm beli hahah :D
    congrats kak hana :D
    -Song Hyun Sun-

    ReplyDelete
  36. I like, like, like, very2 much
    Dah click like kat facebook juga
    Cant wait for the novel to be out. Cepat! Cepat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. minggu ni cepat enough for u? LOL
      tqvm for yr support!

      Delete
  37. Wahhhhh! Congrats Kak Nina! Bestnya! Merah is my pick! Love it! :D Lepas ni konfem saya beli. Mana nak dapat ni? Bulan berapa terbitannya? Congrats again, akak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Missy, terbit hujung minggu ni. terbitan Karya Seni. BTW i really like Pergilah Sayang, i hope it gets published :)

      Delete
  38. Congrats Nina! Cantiknya cover KNK. I lurve it. Cannot wait for it to be out soon.

    ReplyDelete
  39. Wahhhhh......sangat cantik Nina and very relevant to KNK...... PMS cover is unique n this one too! Super duper love it!

    ReplyDelete
  40. nina...i loike! eeeiiiii.....tak sabar tak sabar tak sabar!
    tak lama lagi kan nak keluar ni? O:-)

    ReplyDelete
  41. The cover is really superb N nice.... you deserved the title of best seller.
    Congrats to your 2nd baby.. can't wait to grab it.
    anyway congratulation. keep it up. we will support you....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm for yr support!! really appreciate it!

      Delete
  42. gorgeous la sis...cant wait nk pelok khaal...hikhikhikk...

    ReplyDelete
  43. Nina:as always awesome. Will definately buy KNK as part of my collection.congratulation!. Can we expect 3rd book soon?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm for yr support! 3rd story Setegyh Fayqa....bab 1 pun tak siap lagi

      Delete
  44. wahhh...nina...i loike ...superb

    ReplyDelete
  45. Ohsem!!! Red is my favourite colour. The cover looks greater with the Airbus 380 as the background. My prayers for the success of KNK n may Allah grant u more ideas to write SF too.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm for yr prayers....i really need it, nervous sangat. also ideas for SF, have not met the deadline of SF today

      Delete
  46. First impression, the girl doesn't look like Naz. In the book, Naz is being potrayed as sempoi. Yg dlm gambar tu wanita berkerjaya. Mungkin bukan niat penerbit nak mewakilkan perempuan dalam gambar itu sebagai Naz.

    But bottomline, I like the cover. The girl, bag, plane.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah the ever analytical Ina is right. she looks too formal, Naz wouldnt wear those clothes at least not before Manja make over her. but still i think the cover somewhat suits the story...:)

      Delete
  47. Cover cantik. Ceritanya saya tak pernah follow lagi dekat belog. Tapi insha Allah saya akan beli novel akak ni! :) Hehehe PMS the best!!!!!!!! :)

    ReplyDelete
  48. meletoo00ppsss!!!cun!! cun!!!cun!!! dekat da neh nk kuanye!!!! x sbr nk beli neh!!!order skrg buleehhhh???hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. order kat KS, dear. sy nak out stn, tak sempat nak proses order

      Delete
  49. cantek cantek !!!!

    setia menanti KnK nih...tak sabor den.

    ReplyDelete
  50. Congrats!! the cover looks lovely. bila nak kuar nih?? tak sbr nak peluk khaalish..hehehe ;p

    ReplyDelete
  51. alahai so sweeeeeeetttttt.... x sabar nye nak peluk knk... congrats nina... memang xpress btul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pms n knk dua2 xpress, semput sy di buatnya. SF nak slow2 lah serius!!

      Delete
  52. Wah cantik cover dear!! So suweet.....
    But u know, the first thing i saw is 'the cap mohor' kat bwh...uiiii mahal tu beb!
    Itu yg buat dis book nmpk 'malatups' hehehe....

    ReplyDelete
  53. cantikkk.... rasanya memang sesuai.... bila nak keluar novel ni....

    ReplyDelete
  54. Cover ni nampak catchy kena la dgn tajuk & story KNK. I LOIKE hehe

    ReplyDelete
  55. saya suke cop mohor tu..!! weehhee..

    ReplyDelete
  56. i loike the cover..APPROVED!! hahahaha *bila keluar ini novel?*

    ReplyDelete
  57. byknye comments have to scroll down like crazeee.. ahaha wahhh suka banget cover novelnyaaa waduhhh.. sis.. now i x tau shud i get the bool frm bookstore or frm u.. u r going outstation soon isnt it?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehem.. typo di situ.. the book ye not the bool.. :p eksaited to the max ekekeke

      Delete
  58. oh sgt elegen! sesuai sgt ngn tajuk n isi cerita. really love it kak nina! xsabar nk peluk.. hihihi

    ReplyDelete
  59. uwaa! typo. over excited! ngehehehhe

    *elegan

    ReplyDelete
  60. tahniah nina!!! akhirnye....!!!! very nice....amat menyukainye...heheheee
    alorrr time pesta buku nnt u xde ke??? ingatkn bleh la posing posing, signing signing...heeee:D

    ReplyDelete
  61. Nina:so honoured(blinking my eyes) to be acknowledge in ur new book (KNK)!!.muah..muah...

    ReplyDelete
  62. saya rasa cover kali ni memang maletop!! cover ni dh membayangkan isi cerita..

    cuma cover PMS dulu je kurang ciun, nasib baik jalan crita sangat best, CIK WRITER NAKAL ada cakap nak menulis sebulan sekali je lepas ni..ala.. NINA.. jangan la..boring ah kalo u tak menulis..

    ReplyDelete
  63. Hanina

    I LIKE your story.. Huruf besar okey!
    Can not wait for the 3rd one.
    Keep on writing!
    Much love from your supporter
    Xoxo

    ReplyDelete
  64. writer yg berpotensi pd masa akan datang..sya dah ada 2 collectian awak..tak sbar tggu next baby awak..good luck

    ReplyDelete