Tuesday, 12 February 2013

Jualan KNK online & di kedai

Salam dearies,

Kata bos Karya Seni, novel Kisah Naz dan Khaalish akan mula dijual online pada 16hb Feb ini. Kalau tak salah di kedai pun pada tarikh yg sama atau a few days late.

TQVM for supporting KNK ye.

Bagi yg beli online, maaf ye, tiada tt penulis, harap2 masih ada stickers tanda terima kasih di atas sokongan anda.


47 comments:

  1. dh xsabar tunggu...hari2 check dkt blog ----(@

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm cenggitu derang buat, jual kat pesta buku dulu then online later....sy turut sj :)

      Delete
  2. Huhu hopefully dpt la hendaknya sticker tu huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dono dear, i passed the stickers to KS, they decide cemana nak distribute, anyway tq for yr support ye, sticker or no sticker :)

      Delete
  3. Alhamdulillah..

    dah dapat dah masa pesta buku 1msia haritu..hihi (kasi panas kat kengkawan lain)

    *sangatsuka*

    -fatonah-

    ReplyDelete
  4. Finally! Sambil menghitung hari... Buat2 tak nampak jer posting yg dah habis baca buku ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he... sy pong blum peluk KNK. tak de sapa nak tolong gi ofis KS for me....

      Delete
    2. nina...i kan beli 4 biji....ada mau kaa...hihihi

      Delete
    3. i think u pecah rekod la zoey beli sampai 4....ha skrg kena bersedekah pula...

      Delete
    4. 2 dah kasi org pun...ada 1 je nih extra...

      Delete
  5. Hi Nina!

    Bought it at Pesta Buku the other day :)

    Was happy with it but felt like the ending was kinda rushed (>_<)

    Anyway, congratulations for another entertaining and educating piece.

    May seteguh fayqa be another wonderful writing from a wonderful writer.

    Good luck!

    regards,
    rhyz

    ReplyDelete
    Replies
    1. after the grand experience of 2 novels (wa ka ka perasan!) i have come to a self-realization as a writer.... i suck big time at writing the ending. percayalah cakap saya endinglah yg paling susah sekali. like u wanna do justice in ending the story of 2 people who have grown really close to u...so how do u do it....sampai skrg i tatau!

      Delete
  6. Owh!! Thanks for info. Ingatkan dh kuar, so dh cr merata..

    ReplyDelete
  7. itulah tgh cari kat online, blom ada, rupanya belum release... ngee tak sabar

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) nnt Lulu buat review ek (minta si writer yg tak malu)

      Delete
  8. oh nina....frust hari tu x dpt pergi pesta buku.pastu dok tinjau2 online, pun xde lagi. finally...one good news for me....thank you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zalida, tqvm for yr support! kali cenggini marketing strategy publisher. jual kat pesta buku dulu. hope u enjoy nnt :)

      Delete
  9. finally!!!! nih yang tak sabar nak tunggu kedai buku bukak 16 feb ni.. dah hafal rasanya bab 1 - 37 asyik duk ulang baca hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak masuk lagi kan...harap2 isnin 18hb ni masuk lah...

      Delete
  10. hi fatonah, just want u to know saya SANGAT jeles!! nak baca jugak.... been wating for ages.... >_<

    ReplyDelete
  11. hihi..

    Ha, dah ada kluar online kan? boleh beli dah.. namo panas2 lagi..

    tp tak boleh salahkan saya tau..cik writer pon tumpang sekaki memanaskan suasana..haha *gelaksangatjahat*

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik writer pon SANGAT tak baik.. kesian kita yang menanti bagaikan menunggu bulan jatuh ke riba (ceewahh) hehehe..*masih menunggu dengan penuh kesabaran*

      Delete
    2. tulah dah penerbit buat marketing cenggitu, kuar dulu kat pesta buku...then kena tunggu pula utk kuar online...

      Delete
  12. keep on refreshing karyaseni website still no KNK... waa nak nangis....

    ReplyDelete
  13. As salam..

    Saya dah baca both your novel... suka sangat.. so cute..
    Yang paling saya suka.. the heroin character were strong ,educated.. and logic.. Your passion in travelling give u an advantage in your writing... u lari dari flow biasa.. mmg plot sama tapi olahan citer yang menarik dan berbeza.. Keep up ur good work...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm maiz1912...Seteguh Fayqa kan dah tak de travelling2 lagi....takut readers muak...heroines kaki rayau je. Fayqa ni kaki kerja ...workaholic..
      heroines mestilah strong sbb sy sendiri tak tahan baca heroines yg asyik tadah muka makan pelempang....ada kaki...chow lah!

      Delete
  14. Assalamualaikum. Insha allah saya akan beli novel akak ni :) Hehehe btw, Projek Memikat Suami best!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. he he sy pun suka pms kata writer perasan!! tqvm for yr support

      Delete
  15. Frust.... :( still no KNK at popular. Waaaaaa stresss

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry einielouis....sabar ye...kalau sy ada copy boleh sy poskan, sy pun tak pegang lagi KNK

      Delete
    2. Wahhh cik Writer reply my comment!!!! (☆_☆) Sangat sangat suka. Terubat jiwa lara. Moh! Esok kita ke bookstore lagi!

      Delete
  16. dah beli last week at book shop.....terkejut jugak, cari dekat karyaseni still x ada

    ReplyDelete
  17. Placed my order online. Kat bookstore tak ada lg. penantian yg berterusan.

    ReplyDelete
  18. I got my KNK in my hand la la la hehehehenbb. TQ inche posmen!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ops lupa nak bagitau. Nina i got the book with the sticker. (*^^*) sangat sangat suka.

      Delete
  19. Salam kak Nina,

    i got my KNK semalam dan mlm tadi jugak sy abis kan pembacaan...tersenyum sorang-sorang bile baca buku tu...sambil terpikir alangkah best nye klau sy leh jadi seperti naz yang berani untuk gi travel walaupun seorang diri... :)

    ReplyDelete
  20. Salam nina,
    i nak beli dgn u skali dgn signature.
    nurshaiidah92@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Seminggu bertangguh, semalam ketar2 serbu Popular Book Store.
    Mata hala rak buku novel Melayu, Mata terus 'ting!!!!!* 'Kisah Naz & Khaalish' yihaaaa!!!!!
    Tak payah baca sinopsis bagai, ambik tuju kaunter, hulur duit. blah..
    Ewah cantik perangai, sebelum ni kalo tak berejam duk kedai buku tak sah.
    Tapi sbb KNK tak sembang banyak.
    Khatam!!!
    TQ Sesangat Sis Nina, bahagia sangat kalau dapat jadi Naz. huwaaaa.

    Sekarang ni duk deman 'Seteguh Fayqa' plak dah. hehehe

    ReplyDelete
  22. salam nina, tadi baru sempat serbu Popular Megamall Pinang. oooo saya kecewa.. x jumpa buku di rak buku melayu. puas pusing.. nak beli buku dengan awak boleh. afbaq@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. Nina,dah cari kat kedai buku dekat sabah ni,tp novel u ni blom ada lgk..plssss jual la scra online? Nak sgt...m ur die hard fan....

    ReplyDelete