Sunday, 17 March 2013

Nak beli signed KNK?

Salam rakan2,

Saya sedang mengambil tempahan untuk sesiapa yang nak Kisah Naz dan Khaalish yg ada tt saya :). Ini sebagai tanda terima kasih saya kepada pembaca yg banyak menyokong saya.

Jika nak, sila emel sy di hanina1311@yahoo.com dan saya akan emelkan butiran bank dan harga.

Saya cuma ada 100 copies sahaja. PM pula hanya ada 7 ketul, dah nak habis dah.

TQVM again!!

HA

P/S: mohon maaf, tak sempat nak balas komen di entry saya ye

23 comments:

  1. nak yang signed punya. tapi dh beli dekat popular dh. dh siap ulang2 baca banyak kali dah. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. sorry dear, sejak knk keluar ini lah baru free sikit :)

      Delete
  2. hah? la nina.. ingat tak jadi nak kasi yg signed... i pun dah beli kat mph.. baru jek beli sob sob
    btw, KNK best :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, sorry ye, sy bz sangat...knk duduk kat dalam keter pun hampir 5 hari....

      Delete
    2. takpe.. tunggu seteguh fayqa :)

      Delete
  3. La nape lmbt beno ofernya ,dah lusuh KNK saya tu ,ruginya .

    ReplyDelete
  4. i nak..dah email tadi..hoping to be 100 terawal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure, Oja, sebab tak ramai yg order, ramai yg dah beli kat kedai or online

      Delete
  5. Semalam baru dapat beli... Mental ya si Ilsa Iskandar tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm some ppl think that that's love

      Delete
  6. Nak..nak...nnt sy email kat awk yea.

    ReplyDelete
  7. Hikmah tak jumpa novel ni d kedai2 buku... Akhirnya boleh beli dr tuan punya buku sendiri... Kalu boleh kasi yg dah signed. nnt sy email bila dah bank in. Tq

    ReplyDelete
  8. Knk mmg best..ape kate lps ni..bila ada novel br..terus amik 100 novel..n siap sain..mesti berebut sume..termasuk saya..camne?

    ReplyDelete
  9. Nina,
    Akak nak juga yg ada sign tu,ini alamat e-mel akak;
    hamidah_mawar@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. Nina,
    Akak nak juga yg ada sign tu,ini alamat e-mel akak;
    hamidah_mawar@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. Nak juga nivel tu, macam mana ek...
    email saya : awi_kartini@yahoo.com

    kasi yang siap sign k. thanks dan sekrang rasanya tak sabar nak pegi bank in. Macam mana ek, saya balik perak minggu depan. kalau beli online yang est nya dapat sign nina, tapi lambat dapat sebab saya kat perak seminggu. nak beli kat sana je lah kan, tapi nak juga yang nina sign huhuhu

    ReplyDelete
  12. Kaknina..syu nk gak ye... Ni add syu_etifo@yahoo.com:)

    P/s: PMS ari2 pon pat sign kaknina...buah tgn no2 ni pon xmo miss lorr^__*

    ReplyDelete
  13. nina...saya naaaaakkkkkkkkkkkk sgtttttt....hari2 p kedai buku dkt k.kinabalu ni..xda pun jmpa buku KNK...agaknya dah abes kot...:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. wen_zbk@yahoo.com my emel ya nina... :)

      Delete
    2. Bukan dah abes tp memang xde. Sy ni dah berulang kali ke kedai buku kat KK dgn City Mall sampe arini xde. Sbb tu sy order online. Jap aje dah dpt.

      Delete
  14. salam nina,

    akak order KNK,da byr pun
    just nak tanya,da post ke?

    ReplyDelete