Wednesday, 8 August 2012

Cover baru PMS & Order! Order!


Ooooo-key! PMS dapat cover baru. What do you guys think? I think its an improvement! Kemonlah, PMS diterbitkan sebulan selepas saya hantar manuskrip, tak boleh banyak songeh ok! So, thank you Mr Editor.

Saya juga dimaklumkan PMS jika diorder online, boleh diterima sebelum Raya. (Tapi I tak berani jamin ok). Harganya RM21 Semenanjung Malaysia.

Ada hamba Allah yg bersetuju nak jadi paksarelawan saya pergi ambil PMS Ahad ni. So after buka puasa saya update how to order PMS thru me ye.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

sebelum saya citer cam na nak order, saya nak bg tau dulu, niat saya ambil order di sini bukan sebab saya nak buat untung ke apa. tujuan utama saya adalah untuk membalas budi baik dan persahabatan u all. sy tak sangka PMS ramai yg suka. saya tulis sj2 utk release stress, pas tu bila readers kata suka, saya pun bersemangat nak tulis. kalau readers tak support tak de ke mananya PMS. lagi satu bila buka blog dan p2u ada komen reader, ceria hari saya yg berjam2 mengadap komputer. so inilah sebabnya saya ambil order kat blog ni.

(hopefully, everything works out well. bimbang gak sy klu2 ada pos yg hilang ke apa. sib baiklah ada paksarelawan yg sanggup ke ofis p2u utk ambil buku dan tlg poskan pada hari isnin..... so here goes)

ok ini cara order ye. 

1.tinggalkan email di sini (yg dah tinggalkan email dalam pos terdahulu, tak perlu lagi). 

2.saya akan emelkan no bank acct (CIMB u all, maybankers sorry ye) dan nama pemegang akaun tu by tomorrow earliest (paksarelwan blum kasi no acct dia, dia pegi iktikaf mlm ni wa ka ka, jenuh la i nak sms dia).

3. u all bank in the money and emel to me the bank in detail (deadline sabtu 12 tgh... boleh cimb click hingga tgh mlm ke? sori lah saya ni blurr)

4. paksarelawan cek senarai bank in

5. saya naikkan senarai nama (betul atau glamer) yg dah sy terima payment lewat mlm Ahad

6. pagi isnin, paksarelawan buat pos laju

7. ptg isnin sy naikkan nama yg saya dah poslaju kan

harap cara ni ok ye. btw pemenang peraduan Naz & Khaalish (2 org) sy akan announce ptg isnin, so selasa or rabu saya pos lajukan pms as hadiah)

Bismillahirahmanirahim, first time buat benda ni!


Projek Memikat Suami

217 comments:

  1. Nina..i cop order dgn u ek..sign sekali tau. tq..anyway the cover looks better than before ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. oja, am glad that u like it. i like it too, nak2 plak red is my fave color. selamat berpuasa di bumi stalin!

      Delete
    2. nk jg smallfoot212@gmail.com

      Delete
    3. nak sain jugak :) eida.adie@yahoo.com

      Delete
  2. oh my popia... kyaa aii like.... terima kaseh ya allah, akhirnya trbuka juga hati tkg buat cover tu nak buat cover baru... hahahaha, nina aii pun nak beli dari u, dgn cop tangan 5 jari n sign skali ok... ni pminat fanatik separuh mati u ni..... hahaha bila sign jgn lupa tulis u luv me too ok coz i really love u.... x sabarnya... yippie xpyah bli wrapper... nina ni aii cop oder dri u ni.... tq nina....

    ReplyDelete
  3. Sayapun nak book thru hanina...

    Walaupun cover baru masih tidak begitu "umph" tapi it's much better than the previous one.... For your existing fans/readers, they will buy the book irrespective whatever the cover may look like but to entice new readers, the cover may not be so "catchy".... It's just like food as well - how to garnish and present the food....

    Mintak maaf jika pendapat auntie ni terlalu lepaslaku.... Just my seposen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aunty agony, sokay, sy terima pendapat aunty dgn hati terbuka. tulah AA, saya emelkan manuskrip 6 julai, kuwar 11 ogos, since sy ni org tak penyabor, i trima the cover. hopefully the story will make readers happy if not the cover. after bc nnt AA kasi komen ye

      Delete
    2. Auntie mmg mengikuti PMS drp mula and this is one of my favourite Malay novels... Lain drp yg lain.... Mmg tertunggu2 novel ni dicetakkan....

      Delete
    3. Cover ni much better then b4. Nina rasanya pms ni mmg break d history la.. dlm sbln leh kuar siap dpt tkr cover lg... congrat nina.

      Delete
  4. hey,,sy pon nak beli ngan akak gak..

    ReplyDelete
  5. Saya juga...pls save a copy...dah rasa x mng competition... hehehe... d cover looks much betterr..tak sabonye

    ReplyDelete
  6. saya pun nak book thru' cik hanina...

    ReplyDelete
  7. aiseh, nak order jugalah. tunggu bookstore mesti lepas raya baru leh dapat beli ni. yup, this one is better compared to the previous one. :)

    ReplyDelete
  8. alamax, paksarelawan saya tu rasanya bersetuju nak angkut 30 naskah shj. jap saya calling2 dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nina 30 mana cukup... paling2 rendah pun 100....nina ni ikut turutan komen dkt blog awak ni lah....jgn lupa saya ok... x beraya la saya kalo xdpt novel ni.. hikhik

      Delete
    2. 30 pun 30 la zm, yg penting kitanye ada..

      Delete
  9. okiess better than mr.burung. hahaha

    nak oder ngan nina jugak.

    ReplyDelete
  10. order melalui KS atau p2u yang nih...

    Cover nih lagi baik dari yang burung hari tu...

    ReplyDelete
  11. kalau order dgn nina boleh dapat bila ni.kalau cepat order dgn nina jelah kalau lpas raya beli kat kedai jelah.

    ReplyDelete
  12. rm21 include postage skali ker???
    nk order jugakkkk..
    blh dpt sign jgak x cik writer???

    ReplyDelete
  13. Dear hanina.. Ai nak oder thru u jugak! Count me in hoccay!!!! Nak sainnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. ;)
    This one is mucch muchoo better ;)

    ReplyDelete
  14. nina...nk jugak...hukhukhuk..

    ReplyDelete
  15. hahahaha i dont wan to be in the shoes of the cover-maker!!!mesti terasa dgn readers tegar PMS...pa2 pon much better. thk u cover-maker. thks nina. if am in ur list just tinkle me. slamat bebuka n slamat menunaikan terawih mlm ni...purrrrr hapi sgt

    ReplyDelete
  16. yess...PMS will be otw.. nak jgk kak nina

    ReplyDelete
  17. me 2....nak oder dgn u jugak la...

    ReplyDelete
  18. how to order? how how??
    semangat saya bukak blog ni pas bukak puasa.. haha

    ReplyDelete
  19. Cover ni better.
    Xsabarnya nk bc PMS

    ReplyDelete
  20. okaylah drpd the previous one...count on me yer..x sabor ni wei....ade yg beraya mengadap PMS jerk...tapi rekod saya baca plg lama 2 hari..slalu satu hari dh abis.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. k dear. haah me too, klu bc novel sekerat hari dah habis

      Delete
    2. suker3 dgn news yg terbaru nie...email saya teringinshoppe@gmail.com ...tq n hugs

      *kalau dpt PMS nie..ai akn ckp kat ank3...mummy sakit..pi main kat luar...pastu kunci pintu..hahahaha*

      Delete
  21. Well, sememangnya much better than the birds. Itu kopi spesel una yg zahrain selalu puji tu kan? Mcm yg I tulis sblm ni, I pun nak yg ada sain u Nina, jgn lupa count me in. Lambat pun tak kisah, better late than never....

    ReplyDelete
  22. macamane nak order? nak jugak..dah lama tunggu novel ni :)

    ReplyDelete
  23. K.nina nk oder jgk,siap ngn sign skali eh...best2! Xsabo nk tau pe ending dia :) canne cara nk oder ni k.nina?

    ReplyDelete
  24. hopefully cite nye best mcm kt blog.
    xnk la potong2 sgt.
    nnt dh x best nk bace

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah dik, tatau camna derang edit pms. sy ni berharap derang tak de la buat apa2 yg major edit

      Delete
  25. Replies
    1. saya masih blur... bagi email jer ke???

      Delete
    2. got it, jap lagi sy emelkan no acct paksarelawan tu to yr email adress ye. si paksarelawan tu plak tak jawab fon, iktikaf katanya. wajarkah ganggu org beriktikaf di masjid atas urusan novel cinta? wa ka ka!

      Delete
  26. salam hanina adakah kakak dari sabah boleh juga orderkah melalui nina? kalau boleh berapa harganya? kakak harap sangat boleh TQVM

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure boleh. nnt sy cek brp harga pos laju ke sabah ye. sori la sy tak pandai sebab tak pernah buat kan. nnt sy inform kan harga kat u ye

      Delete
    2. syukur alhamdulillah . email saya ialah minlihema@yahoo.com tqvm

      Delete
  27. kalo order bila boleh dapat?...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy poslaju hari isnin, kata fazy (my advisor ha ha), pos laju ni sehari atau dua sampai

      Delete
  28. sye nak nani....syahnas09@gmail.com

    ReplyDelete
  29. nak! nak!
    mimi92_az@yahoo.com
    still ada lagikah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy rasa saya nak limit to 50 naskah or something like this. nnt kang paksarelawan mogok plak tak nak hangkut buku2 tu ke pej pos

      Delete
  30. nina..akak nak order ngan kamu jugak..email akak: yuyubobong@gmail.com

    ReplyDelete
  31. ni email ye...
    nurhanismunirah@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh akak..jgn tertinggal email ni..mahu mati dibunuh oleh kakak saya kalau xorder....T^T
      btw...xsabar na baca!!! XD

      Delete
  32. Replies
    1. Tlg email acc no kt email tu ye

      Delete
  33. Miss hanina.. Kalau sbh srwk.. Berapa harga.. Nie email sya.. Ochiee@gmail.com. Thanks ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss nina.. Slh email. .. Sori k.. Nie yg btol ochiee@gmail.com.. O bkn hruf bsar.. Thanks alot..

      Delete
  34. nina nak jugak..nie email saya.. misslina85@gmail.com

    ReplyDelete
  35. nkhuzimahahd@gmail.com
    klu pos kt srwk bp hrgany?

    ReplyDelete
  36. hehehe.. cover sgt comel..!! tgk cover pun dah leh senyum2.. cmne tuh.. (already left my email kt previous post tau..tau.. :))

    ReplyDelete
  37. Nina, ni my email ye: massayu_03@yahoo.com. Bila I dah bank-in, I will inform u and bg my address sekali.

    ReplyDelete
  38. yup, buat pengetahuan semua belum dapat kontek paksarelawan, once i dapat dia punya bank acct, i will email u the details ye

    ReplyDelete
  39. dear hanina..
    me too.. acu_1911@yahoo.com
    email me yaa.. :)

    ReplyDelete
  40. salmiah87@gmail.com

    nanti dpt skali dgn TT tak? ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. of koz laaa.... waaa sy mula perasan nih! he he

      Delete
  41. nak jugak....emel saya : anamail74@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  42. happyda08@hotmail.com

    cik writer.. nak jjugakkkkkkkkkk!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
  43. I want it too. reflection2108@gmail.com.

    ReplyDelete
  44. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  45. nina...

    imma silent reader of ur blog b4..but now, i wanna drop a comment over here too..nina, if belom reach 30, do count me in..i nakkk gak pms ni! =D ni email i, xyzanis@yahoo.com

    ReplyDelete
  46. Ok Nina I nak juga
    mazlinda71@gmail.com

    ReplyDelete
  47. anta pi sngapo bole?

    rahasiahatiku90@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, but i hv to check the postal cost ye

      Delete
  48. Congrate Cik Nina...

    nurainatulsyahida@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nina sy nak 2..email sy nurainatulsyahida@yahoo.com. tq

      Delete
  49. kak blh order lg ke?
    saya pun nak beli
    email syafawati92@gmail.com

    ReplyDelete
  50. Sy mmg follow nina tp ni 1st time post....nk jugak buku pms 2 bijik ek togeder wif ur signature of coz...tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 bj? jap sy kira dulu brp yg dah order ye

      Delete
    2. Oops..my emel zoey.isha@gmail.com

      Delete
    3. Yup...2....ada lebih sy nk lg...nk kasi pwezen...3 lh kalo ada

      Delete
  51. Yes..cantiknya cover PMS..mmg sesuai..la nina..congrates pada U at last..menepati keinginan semua yr die hard fan..
    Thanks..pada nina kerana perihatin pada kami semua..nina mmg berbakat..

    ReplyDelete
  52. COngrate ya...

    please email ye...hehehehehe....

    sns_nawal88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  53. nk jugak...
    akila_azalea@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. nak gak.plz plz :-)
    iz_riz77@yahoo.com

    ReplyDelete
  55. My email: leezabdaziz@gmail.com

    ReplyDelete
  56. nak nak nak sesangat..excitednya. my email is:-
    minniena6@yahoo.com

    ReplyDelete
  57. qazzx_24@yahoo.com

    tq nina~~~ nak pegang pms b4 raya.. uhu

    ReplyDelete
  58. salam puan una...
    eh, bukan..cik hanina.
    nk order 1.
    email: arbiatulzainal@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Adakah masih smpt order..huhu..ni email saya chiyocute@yahoo.com

    ReplyDelete
  60. nina.blh lg nak order x?plz ye sebuah ja..
    shanwsws@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. Aigooo... Banyaknya order. Gulp.. Harap2 paksarelawan tak marah dgn sy

    ReplyDelete
  62. nk jgk.. maznah_mostafa@yahoo.com

    ReplyDelete
  63. scorpio_pink88@yahoo.com
    hanina,,sy pun nk yaa...:D

    ReplyDelete
  64. izzatyhannis@gmail.com hohoho :DD

    ReplyDelete
  65. hanina.....saya nak senaskah tau..
    yana_december09@hotmail.com

    hanina...tinggal kat mane??
    kalo area shah alam...bole tak saya amik sendiri..
    coz...saya takut x dpt by next week
    time tu saya kat luar dr malaysia...
    pls reply! ^^

    ReplyDelete
  66. nak 1 naskah ye
    marzuani_82@yahoo.com

    ReplyDelete
  67. Nak juga....zalidaibrahim@yahoo.com.

    ReplyDelete
  68. salam,i want one pleaseee
    shuhadamusa@ymail.com

    ReplyDelete
  69. salam..kak nina..saya nk order jugak...adatiada@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  70. Nina diz cover is much better than b4...luv it...

    saya pn nk order 1...ni email saya khuntoria1085@gmail.com

    ReplyDelete
  71. rm 21 tu termasuk kos pos laju x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. so far rasanya sebab publisher bagi discount. bila i emel i will confirm

      Delete
  72. saya nak jugak one_wana@yahoo.com email saya...

    ReplyDelete
  73. ooo i hope my paksarelawan wont pengsan with the no of order. dahlah i tak pernah buat ni. tak pe lah labor of love for u all yg banyak buat writing pms so enjoyable

    ReplyDelete
  74. alaaa, boleh order lagi tak? :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau boleh lagi, ni email saya :)
      ernetty_syakira93@yahoo.com

      Delete
  75. Nak jugak satu...sulfuric81@yahoo.com

    ReplyDelete
  76. nk juga.... smallfoot212@gmail.com

    ReplyDelete
  77. Nak order jugak.
    aziedin@ymail.com.
    (Rela ambil by hand...)

    ReplyDelete
  78. Salam...nina saya pun nk order...ni email saya sitihajar.abdulmajid@ gmail.com

    ReplyDelete
  79. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  80. Cptlah nina bg no acc nak bank in duit ni, dah x sbr dah...

    ReplyDelete
  81. sy nk jugak...
    rubisya@yahoo.com

    ReplyDelete
  82. I ve yet to received an emeil frm u....leh order lg ker??

    ReplyDelete
  83. boleh order lagi ke? kalu boleh, ni email saya
    deqmaz@yahoo.com

    brp ye postage ke sarawak?

    ReplyDelete
  84. nina, akak pun mau order

    ilyana.ar@gmail.com

    ReplyDelete
  85. boleh order lg x nina...nak jugak.... sisaza84@gmail.com

    ReplyDelete
  86. saya pun nak gak....
    aju_ism@yahoo.com

    ReplyDelete
  87. hii cik nina..

    Saya nak order gak.. email corin282@gmail.com then kira gak kos pos laju ke sarawak.

    TQ

    ReplyDelete
  88. klau post ker melbourne blh x???

    ReplyDelete
  89. ni e-mail saya tau
    mayarazlan@gmail.com

    ReplyDelete
  90. nie email saye - ozgurl1991@gmail.com

    ReplyDelete
  91. shaz.zain@gmail.com

    thx!!! :D

    ReplyDelete
  92. Nie email saya tau..... ctiey_shah84@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. nak order juga - zue.selia@gmail.com

    ReplyDelete
  94. nk satu pls pls pls.....nida_mjf@yahoo.com.sg

    ReplyDelete
  95. nak satu yea.. please email me at azilsam@yahoo.com

    ReplyDelete
  96. hanina ... kita berapa paham sgt cara nak order tapi kasi la no acc tu kita dah tak sabaq gak ni nak dapatkan buku pms tu :) apa2 hal email saya .. eida.adie@yahoo.com

    ReplyDelete
  97. nk jugak.. goldensandgirl@gmail.com..tq

    ReplyDelete
  98. nina, saya suker cover yang baru tu...so, kalau order leh dapat b4 raya ek? kalau camtu, saya pn nak satu PMS. please email me at:

    miss_mieza@yahoo.com

    ReplyDelete
  99. Salam..Nina nk gak sekali dgn T.T ekk..sinarankristal@yahoo.com.au

    ReplyDelete
  100. slm
    nak jugak..emel sy..aprilsix84@gmail.com
    p/s: nak sign skali bleh??
    TQVM

    ReplyDelete
  101. salam, cover baru mmg mantap...saya nak satu jugak boleh eh...

    teen2day_84@yahoo.com
    tejamelayu@gmail.com
    maszlina@ros.gov.my

    incase email ada problem so listkan semua email yg ada coz x sabar nak dptkan PMS...

    ReplyDelete
  102. cik hanina.. saye nak order 1..
    ni alamat emel saya...
    nikadawiyyah@yahoo.com
    tq dear ! :)

    p/s: kalo sempat..tolong sign skali...saye suke..saye suke..

    ReplyDelete
  103. aS-SALAM...
    CIK HANINA...
    SYA NK 1 YE...
    EMAIL : zanazakaria@yahoo.com
    TQ CIK WRITTER :)

    ReplyDelete
  104. Salam..Nina 1 utk saya... zirahmohd@gmail.com

    ReplyDelete
  105. mau juga..epelijau06@yahoo.com TQ
    kalau transfer ikut maybank2u...ada tempoh 2 hari...tp email notification ada..bule kot...:)

    ReplyDelete
  106. AsSalam Hanina...sy pun nak 1, kalau boleh dgn signature Hanina sekali... :)

    norb_ina78@yahoo.com

    TQVM.

    ReplyDelete
  107. salam nina....nak gak 1.....hope ade lagi
    e-mail : ruzi7625@yahoo.com

    ReplyDelete
  108. lepas tu..kalau poslaju..utk jaminan dihantar sebelum raya, 14 ogos tarikh akhir. hopefully u and the paksarelawan squad berjaya :)

    ReplyDelete
  109. CIK HANINA....SORRY YE....
    I TERPAKSA CANCEL ORDER CZ BR TD HUBBY I CALL BGTAU DIA DH ORDER THROUGH PENULISAN2U.....SORRY AGAIN....

    ReplyDelete
  110. wah nina..tahniah ye dapat juga tukar cover..mesti semua fans kat luar hepi ye..(ada jg terselit gambar cupcakes tu hehe)..

    wah ramai tul order dengan nina ni..harap paksarelawan tu sabo jela ye bulan pose ni..

    saya order through P2U je..walaupun xd sign nina..xpela huhu..harap P2U pos awal & sampai b4 raya..

    ReplyDelete
  111. Assalamualaikum
    Nak juga 1:shafea81@gmail.com

    ReplyDelete
  112. salam nina saya nak juga email:mayang77@gmail.com... please nina.. hope i included ekkk....

    ReplyDelete
  113. salam....nak satu gak....email: johari.rosmawati@gmail.com

    ReplyDelete
  114. salam nina, sy nak jugak.....rangkaian2004@yahoo.com (zainab) tqvm

    ReplyDelete
  115. salam nina... saya nak order jugak satu. email: meeradean2009@gmail.com

    ReplyDelete
  116. saya nk order jugak.masmona17@yahoo.com

    ReplyDelete
  117. nina nak jgk!!!!! huhu.........
    email: nurul_91289@yahoo.com

    ReplyDelete
  118. sy nk order gak..ni email sy nanamrs_sakura@yahoo.com

    ReplyDelete
  119. sy nk jgk...
    sitinurzahirah93@yahoo.com

    ReplyDelete
  120. sy nak order jugak...nak 2..ni email sy : nurulatiki_ibrahim@yahoo.com.my.
    nak sign hanina sekali...

    ReplyDelete
  121. saya nak order jugak...nak 1 ni email sy LynNazIlla@gmail.com
    nak sign hanina gak...please2...=)

    ReplyDelete
  122. sy nk order gak...lau de stok ag gan nina la...ni email sy:devisiva19@gmail.com

    ReplyDelete
  123. kak nina... sya iena ni email saya (iena_212@yahoo.co.uk) saya nak beli 3 buku... untuk kawan sekali.. semua x tak share becoz best sgt hehe...

    ReplyDelete
  124. Nina,

    2nd time akak bagi email lizahzakaria@yahoo.com.my

    jgn lupa sign besar2 hahahahaha:)

    ReplyDelete
  125. Nina, nak satu. kieli22@yahoo.com (ina)

    ReplyDelete
  126. nk oder satu... shera0112@gmail.com

    ReplyDelete
  127. Dibah: Nina, dibah_03@yahoo.com

    ReplyDelete
  128. Nina, akak pun nak jugak.

    hamidahmawar@gmail.com

    ReplyDelete
  129. Hi Kak Nina ,
    RM21 termasuk postage ke ? Boleh order lagi kan ? :)

    ReplyDelete
  130. Nina, sy pun nak.

    Plse email me : has_1309@yahoo.com

    ReplyDelete
  131. Nina..kalau order online kat P2u boleh dpt sign you jugak ke? Saya dah order online ler..dah bayar dah pun..

    ReplyDelete
  132. TOLONG!! kami nak tempah 2 plzzz..lama tunggu cite ni. e-mail norazian2cman@yahoo.com

    ReplyDelete
  133. nina...i nak jugakkkk xsabo nak baca PMS nih!!! haish

    hada.alidrus@gmail.com

    jgn lupe yer...hihihi

    ReplyDelete
  134. rina nak gak!!!!

    aereena82@yahoo.com

    ReplyDelete
  135. Asslmkum... Nk PMS ++ signture!!!nk!! Br bbaloi -


    -✌shima
    Shie

    ReplyDelete
  136. Hantar ke NZ boleh tak? P2u tak respon pun my email.. My email kfk_an@yahoo.com

    ReplyDelete
  137. HI, saye interested but saye org spore, can order tak??

    ReplyDelete
  138. Nak jugak.. Email hayachi1210@yahoo.com

    ReplyDelete
  139. SY NAK ORDER JGK ... email : ayunuhi87@yahoo.com

    ReplyDelete