Wednesday, 8 August 2012

Order PMS

Jap ye you alls, semalam after taraweekh I pengsan, tak sempat emelkan the bank acct no. Skrg round of mtgs dah mula. Tgh ni i emelkan ye.

54 comments:

  1. nak juga blh x?

    email: yangmohd911@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Salam Nina..so brape jumlah buku yg u nk pos, I nak gak 1, tp takut senarai nama I x termasuk je, I tgk ramai kot yg nk order dgn u…sbb u kata dlm 30 naskah je paksarela u nk tlg u….I x kisah dpt lambat pun..after ry pun xpe I cuti ry lama 2 week..(jgn jeles ye Nina hehehe) jnji I dpt T.T u dh la…I ni dh gilerrr tau..gilerr kt semua karya2 u…

    ReplyDelete
  3. Email me too tau k.nina... nurizz_wo@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  4. i nak order....email address..zuedah@yahoo.com...nak 3 yer...tq

    ReplyDelete
  5. nk jugak....harge tmasuk postage ke?

    email: akusuke01@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Nk jgk...siti_arliza@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. Dh bleh beli online kt p2u. Saya br je order, cuma tak dpt la Nina nye tandatangan.

    ReplyDelete
  8. yup...saya pun dah order online. harap dapat minggu depan. dah tak sabar nak tahu ending PMS ni.

    ReplyDelete
  9. kak, klu dpt nk jgk... ana.insyirah@gmail.com
    tq ^_^

    ReplyDelete
  10. sinchan.rain85@gmail.com

    Berminat gak. :)

    ReplyDelete
  11. nak order juga... Macamne ye nak order? emel me... diebajahidin@gmail.com

    ReplyDelete
  12. email kat saya gak ok.... auntieagony@yahoo.com.

    ReplyDelete
  13. salam nina..how abt harga postage..weyh..

    ReplyDelete
  14. saya nak 2 pcs.....bp hrg sekali postage?

    email kite:adniezulkifli@gmail.com

    ReplyDelete
  15. sy pun nakk!!! email sy nuraieynfarahin@gmail.com

    ReplyDelete
  16. sy pun nak jugak! email sy hallu717@gmail.com

    ReplyDelete
  17. i'm waiting a good news from you yer nina..hopefully can be one of them to get an early copy of ur book

    ReplyDelete
  18. dah boleh order online at p2u.my, but nina kita nak order direct dgn nina tau.. jgn x email kita lak..

    ReplyDelete
  19. order dgn u je lah .. hehehe senang

    dinialya@gmail.com

    ReplyDelete
  20. nak jugak!
    sh_kartini@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. kite bg lagi skali e-mail kite
    mayarazlan@ gmail.com

    ReplyDelete
  22. email saya annae_3112@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. pms ni berapa rm dan siapa penerbitnya

    soufeeluqman@yahoo.com

    ReplyDelete
  24. me too yasmeen_nur@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Nina yg cantik lawa... I nk satu plzzzzz, wat bekal follow asben g uk, plzzz nina...
    areimza@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. email dekat saya stylo_gurl_syaiza93@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. email dekat saya juga stylo_gurl_syaiza93@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. email saya juga yee...jjlovegift@gmail.com

    ReplyDelete
  29. pls email me the acct no - shazzreen@hotmail.com

    ReplyDelete
  30. nak jugak kak... diana_md@ymail.com

    ReplyDelete
  31. Kalau offer ni masih ada emailkan detail pada saya juga hananiz004@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Emel yannie juga kak nina..... rizzianie@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Err tp yannie ada acc maybank je..boleh terima ke? Huhu

    ReplyDelete
  34. Saya pn nak jugak... Email skbtskl@gmail.com or hayachi1210@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. nk jugak... email.. nia.adelia91@gmail.com
    bleh k??..

    ReplyDelete
  36. hazwani_syairah@yahoo.com
    Sy nk dua copies. One for my fren, for her bday.

    ReplyDelete
  37. cik nina nk jugak..dekyah_acu@yahoo.com

    ReplyDelete
  38. saya dah post,..bila cari semula macam tak nampak... i post lagi sekali ye....jangan marah...



    My email address : zilamiha@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Pos ke sarawak ada tak? kalo ada saya nak 1.
    email address: irene933@gmail.com

    ReplyDelete
  40. nak jugak. please emel saya ye norlisshahida@spp.gov.my. thank you :)

    ReplyDelete
  41. Nk satu...dibah_03@yahoo.com

    ReplyDelete
  42. sy nak oder
    lavenderunggu@gmail.com

    ReplyDelete
  43. Saye nak juga bku ini, tapi dah telambat.
    macam mane nak order novel PMS ni?
    Email : lee.dinilestary10@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Saye nak juga bku ini, tapi dah telambat.
    macam mane nak order novel PMS ni?
    Email : lee.dinilestary10@gmail.com

    ReplyDelete