Saturday, 11 August 2012

Naz & Khaalish Competition: Result!!

woi lenguh jari dok mengopy paste nama u alls ke dalam list (jgn ambil hati ye, am not complaining but mmg lenguh) i think i am half way done.

so nak take a break dan nak announce pemenang peraduan Naz & Khaalish. Pls be reminded that keputusan hakim (me lerr tu) adalah muktamad. disebabkan hakim sdg fenin maka hanya dapat pilih sorang pemenang shj. Jawapan beliau tidaklah 100% tepat tapi yg paling hampir kpd tepat:

pemenangnya adalah.... jeng... jeng... jeng... Noor Syawani Ahamad!!!

diminta pn/cik Noor Syawani meninggalkan emel anda di bawah supaya sy boleh emel minta yr add segala untuk saya poskan hadiah... jeng jeng jeng senaskah PMS yang masih hot from the oven!

BTW, tq for ordering PMS, saya sangat gumbira baca komen u all eg "tak sabar nak tunggu PMS dalam dakapan," "tak sabar nak tahu ending"

me pula: tak sabar nak tengok how much editing is done oooo suspen!

BAGI READERS YG DAH BUAT PAYMENT TAPI BELUM DAPAT EMAIL DARI SAYA PLEASE EMAIL ME AGAIN OR LEAVE A COMMENT HERE, TQVM! Saya takut ada yg terlepas pandang.

32 comments:

  1. Nina, ape kate awak buat page fesbuk utk PMS...mcm yg evelyn buat utk TWB...senang kami nk post gambar novel yg dh sampai dlm dakapan n komen psl PMS

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju!!!! sis buatla page utk PMS kat fb.... =)

      Delete
    2. errr... ieylas n nurul, sehari dua ni je agak free. after raya dah pusing2 out stn lagi, entah ke ceruk mana yg tak de wi fi. so blog ni je lah ye.

      Delete
    3. oooo yke...blog pun blog laaa...ngeee... btw sis, i xdpt pun reply drp u lg...ari jumaat dpt je no acc, i terus bank in tau...hwaaaa nak PMS.... >___<

      Delete
  2. Sis...jgn lupa cek email tau....pms payment done :) ...x sabo hehehee

    ReplyDelete
  3. nina,sy dah byr ptg smlm tau..tp xdpt reply dr u..tp i ttp b'sabar menanti u reply..tp xpa,sy ttp setia menanti demi PMS t'syg..hrp dpt sblm raya ni jgk.. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo nasib baikvu ckp. I ingat my list dah setel. Tak pe i ask paksarelawan to get 1 copy for u. Boleh tak u emelkan skali lg yr info. If u do..esok i pos laju yr copy. Niway i ingat nak bli 10 xtras for cases yg terlepas pandang cam ni. Myza emel ye..i tunggu

      Delete
  4. Replies
    1. mira, dah settled, monday i pos laju

      Delete
  5. nina....kite mmg x sbr pon nih....jantung dok duk dak duk dak...tgk yang sp nye sampai dulu...yang member kite post ke yang u dah siapn post sampai lu.....grzb je la yang ne sampai lu sbb x sabar nak bace hahahaha

    ReplyDelete
  6. ha ha, nnt i buka satu entry for u all to bg yr opinion of PMS ye (ceh confident nya that org suka PMS, writer terlampau nih)

    ReplyDelete
  7. okies...once dah dpt PMS 2 leyh r buka n3 2 utk kite sesama luahkan ape yang kitowang rasa sepanjang bace PMS n kejadian lucu ke disepanjang pembacaan PMS dijalankan bleyh hahhahahahah

    ReplyDelete
  8. Nina nak request letak nama Maya je kat buku 2...kalo letak nama penuh cam skema sgt la plak...bleyh x? hahahha

    ReplyDelete
  9. kak nina, saya tak dapat pun reply email lagi :O
    saya da email detail pembayaran jumaat hari tu.
    ernetty_syakira93@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear ernetty, I did not get yr order. Pls emel me yr infor sekali lagi. Dont worry I bought extra PMS, so kalau u emel me yr info, esok I can pos laju a copy to u. Sorry for the mix up ye.

      Delete
    2. its okay :)
      mesti dah bercampur tu. huu
      dah email skali lagi dah :D

      Delete
  10. ordered via p2u. sebab kesian kat cik nina yang tak cukup tangan kaki. LOL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sokay, dear. bukan selalu buku kita keluar kan, kan, kan? he he. its a labor of love, wiken ni mmg nguruskan hal ini je. tak pe kenangan seumur hidup. i just hope berbaloi the rm21 people spend on it :)

      Delete
    2. insyaAllah :)

      keep the spirit & love strong!

      Delete
  11. rasa2 ada yg berhari raya ngan buku PMS kat tangan...sy ni kalo buku best benda apa pun tk jalan slagi buku tu tk abis....nasib lah sapa2 yg dtg umah raya ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. zooey, mlm ni i ada jemputan iftar. waaah rasa cam nak berkubang dgn buku sendiri dlm bilik, boleh ke? LOL paksarelawan roger2 katanya otw back dgn PMS, nnt i ambil gambar ye!

      Delete
    2. Iftar lg penting...pegi yg tu u than blk nk tdo selimut pms pn go ahead lah kikiki

      Delete
  12. nina ... saya pun dah semua harap tak terlepas pandang :) sabar menanti kedatangan pms ke rumah saya :) eida.adie@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah eida, mmg u dah nyaris2 jadi kes terlepas pandang. sorry ek, semalam sampai pukul 3 pagi setelkan senarai ni. nasib baik u alert me kat sini. so i dah korek yr emel and semua dah setel, esok i pos laju yr pms! again, i minta maaf sangat2! HA

      Delete
    2. kan ... takpe janji tak terlepas terus walau hampir2 ^_^ harap selamat sampai ke rumah nanti pms :)

      Delete
  13. Sementara tgu nk dpt pms,baca pms blk dkt penulisan 2u..bape kali dh wt ulangan baca ni..hihi

    ReplyDelete
  14. pms dah sampai!!! alamak nak kena cari bubble wrap lah!

    ReplyDelete
  15. Lepas ni nina kena g spa le tgn 2,sebb lenguh nk menyain skjp lg..

    ReplyDelete
  16. Nina post la kat sini novel2 2 nak tgk...leyh tgk kat sini pun x pe sbb nak pegang sendiri lambat skit...kite x nampak kat ne2 post member kite pasai PMS 2 lagi

    ReplyDelete
  17. wah x sangka imaginasi merapu sy hampi tepat.. terima kasih hanina.. nmpknye sy akan ada 2 novel PMS sbb sy dh order online 1.. ni e mail sy.. wanie_ison87@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  18. hi,

    if u selitkan watak zahrain and nawal dlm citer ni pun ok gak kan ( maybe a friend to khaalish ke)????just a suggestion since PMS is such a good novel.....heheheh

    ReplyDelete