Friday, 10 August 2012

Order ditutup

waaaahhh!! today has been a sort of comedy of errors!

bangun pagi nak setelkan pesanan Puan2 dan Tuan (yes, ada seorg Tuan, much to my surprise) tengok2 my Mac tak boleh buka some attachments, nak check yr bank in. So I went to my mother out law's house, tengok2 comp situ slow, so i drove 1 hr to my office, dari pkl 12 hingga pkl 3 boleg setel 26 orders saja!!! sekali klik mouse kena tunggu seminit (org IT ni mmg nak kena sembelih dengan I, Ramadhan tak Ramadhan!!)

So drive larr pulak to my sis's hse also 1 hr away, And now barulah nak cuba setelkan, check payment, buat list segalaaaa!

SKRG SAYA BARU SAMPAI KE ORDER NO. 70, BARU 1/3 SAYA RASA. JADI KALAU BELUM DAPAT EMEL MAKLUM BALAS DARI SAYA TUNGGU JAP YE. Err Saya pulak mula dari order terkini bukan order plg awal (tersilap lerr). InsyaAllah saya setelkan mlm ni jg walaupun tak boleh tido, harap2 sempat lah taraweekh :)

TQVM for yr patience ye. Kalau dapat emel lebih dari sekali tu maafkan ye, dah pening2 lalat :)

Info terkini:
Menurut publisher Penulisan Enterprise (www.p2u.my) sudah boleh order di websitenya. katanya kalau order sekarang, boleh dapat sebelum Raya (kata mereka ok). Di kedai pula, PMS akan mula sampai pada 18hb Aug.

57 comments:

  1. Go nina! Go nina! Selamat mengepos PMS utk we all...yeah!

    ReplyDelete
  2. pms dh adad kt bookstore ke? smlm cari dekat popular xde pun :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. katanya kat book store earliest 18hb :)

      Delete
  3. Nina ,sy dh bnk in duit n email u,tp u x reply lg my mail,dpt ke x eq

    ReplyDelete
  4. kemon kak nina..!! msti panjang giler list.. hehe

    ReplyDelete
  5. Auntie dah depositkan RM21 melalui ATM fund transfer to the req acct at 10.24am.... Auntie berharap I'm in the list, ok? Ngeeee.... risau lak kalau auntie terlambat....

    ReplyDelete
  6. Kita pun dah bayar and dah emel tp Nina takda reply emel lg.. Hope nama kita tak tertinggal..

    ReplyDelete
  7. Sy pun dah bank in dan email kata dah bank in...kalau ada apa2 email sy k...xcited ni....hehe

    ReplyDelete
  8. nina.. sy dah order.. tp x dpt reply email pun.. cam mane? dah abis ke? kalau tak sy order ngan penulisan2u jer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betty jap saya cari, but dont worry saya beli 10 extra

      Delete
    2. betty, i have sent an email to u, pls respond, tqvm

      Delete
  9. faizah, haah memang banyak order, terkial2 saya nak buat ni so sabor ye!

    ReplyDelete
  10. kite pon dah bank in smalam nisan pas 2 minit dpt e-mail miahahahaha....ske3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nina, kite pon x dpt e-mail confirmation payment received lagi tau...try cek tgk yeh

      Delete
  11. Hi Nina, I masih belum dpt email from u. Does it mean I dah tak blh order from u? If that so, never mind, mungkin tak ada rezeki I dpt signature u. Sedih jugak ni, but it doesn't matter anyway. I pg kedai buku je la nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. apple, beratus2 emel saya sedang belek (errk...drama queen betol) boleh tak apple pie kasi emel add kat sini. saya dah fonkius sebab ada sorang reader nick dia epelijau. banyak apple dah!

      Delete
    2. apple, dapat tak my response email? kalau tak dapat emel me again sbb i beli a few extra pms for cases yg terlepas pandang ni

      Delete
    3. apple, yr order dah settled, monday saya poskan! tqvm

      Delete
  12. Kita tunggu jer list nama yang nina akan post PMS isnin ni....jgn risau kalau dah bayar and email payment details dkt nina, sure akan dpt pegang PMS punyalah selasa ni....maybe nina tak sempat nak reply semua email. Give her time. Don't worry guys :-)

    ReplyDelete
  13. Oh, my email is massayu_03@yahoo.com. Kalau dah tak smpat tak apa. thanks anyway.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru je emelkan, sorri ek apple pie. order ada beratus lemon he he

      Delete
  14. saya pun guna ATM fund transfer macam Auntie Agony..lupe nak bitau masa email semalam

    ReplyDelete
  15. chaiyoo chaiyoo....i tulun bagi perangsang kat u.....kalo nk i buatkan list tu bleh...u emel kan sume nama let me sort it out for you...esok ahad...kt kelantan keje...i buat kejap je guna komputer opis :D....

    ReplyDelete
  16. i tak dapat pun email u nina ...

    dinialya@gmail.com

    ReplyDelete
  17. nina ... dah dapat email dan dah bank in n dah post slip dah .. harap sampai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dr saya :) eida .adie@yahoo.com ;)

      Delete
  18. Alhamdulillah, baru je transfer duit. Untung ada teknologi ni, smbil masak boleh buat urusan perbankan. 1st experient order direct dr author ni. Teruja sgt2. Luv u Nina...

    ReplyDelete
    Replies
    1. at the moment, i am not loving the technology, tadi rasa cam nak campak je my ofis comp!! sib baik la esok i boleh belek PMS, tengok editing nya ok ke tak... jeng jeng jeng

      Delete
  19. hai hanina, mieza dh transfer pymt semalam. ada terima tak?

    mieza kamal (miss_mieza@yahoo.com)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jap ye, tgh check, ordernya beratus lemon he he, mlm ni habis la kut check suma!! labor of love babe!

      Delete
    2. dear, dah dapat, tp bila i nak balas emel kata dah dapat, emel tak bleh send. so i confirm kat sini je la ye. mcm2 la internet hari ni.

      u baru sampai order no 53 you!! waaaah!

      Delete
    3. Salam Nina,
      Kat rumah akak pun sama, wifi lembab, benci dan sakit hatiku ini. Akak terpaksa keluar cari cc, baru boleh bukak emel yg ada no acc tu. Akak bank in juga walau dah terlambat dengan harapan masih ada senaskah utk akak ni.(ayat nak merayu jiwa, hehehe). Apa-apa pun terima kasih banyak2 atas usaha Nina yg bersungguh-sungguh utk penuhi permintaan peminat2 PMS, budi baikmu dihargai, dan sayang awak sangat2. Terima kasih juga pada paksarelawan awak yang baik hati tu ye.

      Delete
    4. tu la i pun kenangkan u all bersusah payah bank in, tak pe la i sacrifice my wiken uruskan ni. sebab bila i baca ye emels, waaaah, i really tak sangka PMS boleh menyentuh hati some of u. wal hal i tulis suka2 sj, hilangkan stress. dont worry, will try my best to pos laju isnin ni. sy sdg memandang paksarelawan sy dgn cuaknya.... LOL

      Delete
  20. Sori2..Lembu2 farm tu sy punya..siti_arliza@hotmail.com,pttla Saya xdpt email lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. funny juga nama co. u ni ye. i think i tak sampai lagi kat emel u. tak pe apa2, nnt i emel ye.

      Delete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. Salam Cik Nina, sye dh bank in paymnet n smue detail dh email...ade dpt x...risau kalo x dpt...

    email sye: nurainatulsyahida@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah...baru baca ur reply...tqvm...truly appreciate it....

    ReplyDelete
    Replies
    1. xdpt pun num acc :( k nina
      kite bagi lagi skali ek sukesuki827@gmail.com
      still brharap dr semalam....

      Delete
    2. eh sukesuki? alamak yg sorang lagi akusuke, seh fonkius akak! otw but u have to bank in fast ye, my paksarelawan nak ke ofis publisher jam 10am esok, pas tu dia nak ke ofs pos laju, pas tu dia kena proses suma supaya sempat pos laju pagi isnin

      Delete
    3. okay!!insyaAllah.. still waiting~

      Delete
  24. Assalamualaikum,

    Tq nina...received ur email....xsabar rsnya nak tunggu sampai....sbb tu bg address office, sampai nnt bole baca ms amik anak blk sekolah during lunch hour....

    ReplyDelete
  25. errr, knaper saye x dpt email respond dr nina ye???
    nie email saye - ozgurl1991@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. will check the rate esok ye. wiken ni pos laju tutup

      Delete
  26. Hai Kak Nina. Huda terlepas pandang post pasal boleh order dekat kak Nina. But its ok. Huda beli teros dekat P2U. Tahniah sbb buat cerita best! Heeeeee

    ReplyDelete
  27. sori nina..i bru bc email u lps bebuka..n im already make a payment ok..sy da email kt u..thanks yerr darl~

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam dear, what is yr email address. Please the 5 name lists, ada tak nama u kat situ?

      Delete
  28. akan jual kat popular book x ?? next year ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes, skrg sudah dijual di popular and mph

      Delete
  29. nina sy nak jugak!!! bole x kalo sy nk order?? plz..i nak PMS...

    ReplyDelete