Sunday, 12 August 2012

senarai Pos Laju 5

Salam all,
Saya senaraikan nama pembeli2 PMS yang akan saya pos lajukan, Insyaallah esok. Doakan saya jumpa bubble wrap ye. Kata staf P2U, kalau tak bubble wrap nnt buku rosak.

Senarai nama semuanya ada 4. Malam ini saya tulis nama dulu, esok saya letakkan tracking no ye. Saya bimbang nak siarkan nama anda atas sebab-sebab privacy maka saya naikkan alamat email anda sebelum @. Eg kalau email anda adalah hanina1311@yahoo.com, saya naikkan hanina1311 ye.

JIKA ANDA SUDAH MEMBUAT BAYARAN TETAPI NAMA ANDA TIADA DI DALAM SENARAI 1-4, SILA EMAIL SAYA SEGERA DI  hanina1311@yahoo.com.


1. diana_md  EM305671933MY

2. irene933  EM305670840MY

3. lynnazilla

4. nurulatiki_ibrahim  EM305670875MY

5. imhayati   EM305671862MY

6. clahabdullah  EM305671964MY

7. safwanahazhari91  EM305671876MY

8. nurizz_wo  EM305671880MY

9. nikadawiyyah  EM305671893MY

10. sukesuki827  EM305670836MY

11. massayu_03  EM305670765MY

12. minlihema  EM305671845MY

13. wen_zbk  EM305670853MY

14. eida.adie

15. dekyah_acu  EM305671981MY

16. ernetty_syakira93

17. zuraida

15 comments:

  1. alhamdulillah nama sy tersenarai ... thanks hanina ---> eida.adie....

    ReplyDelete
  2. Nak request uploadkan pic buku yang sedang diproses untuk penghantaran boleh...
    Nak tengok camna rupanya dalam bentuk 3 dimensi...

    Berapa tebal dan apa padangan awal penulis berkaitan dengan pengeditan yang dibuat oleh penerbit...

    Ada rasa puas hati atau nak cekik2 jer tukang edit tu...

    ~w.t~

    ReplyDelete
  3. Nama saya mcm panjang sangat. Hee. Shortform je Ernetty je ;)

    ReplyDelete
  4. nina...

    blh lagi ke nak baik in duit nie...br je baca mail dr nina

    ReplyDelete
  5. boleh dear, kita cuba pos laju selewat2 jam 4pm

    ReplyDelete
    Replies
    1. y@t dh transfer...plzz check mail yer

      Delete
  6. tq nina..ada jgk nama sy..wen_zbk..:))

    ReplyDelete
  7. Salam nina,
    saye g cari buku tue kt popular & MPH xde lg laa...
    bile dorg nk send ke bookshop nih?

    ReplyDelete
  8. nina,dah pos blom PMS idaman kalbu???...penantian 1 penyiksaan la kata'n..;))

    ReplyDelete
  9. Nina, tenkiu very much.. Mieza dh dapat PMS. Luv it!

    ReplyDelete
  10. eh, saya punya takde tracking no la :O

    ReplyDelete
  11. Akhirnya, dh dapat pun tadi around 1.30pm. tp kena xde gambar Nina ek? ingat bole tahu siapa Nina, mcm mana orgnya.. heheeeee

    Sempat baca bab belakang, nnt after 4.30pm akan teruskan bacaan sampai berbuka puasa.

    ReplyDelete