Thursday, 9 August 2012

Pelan-pelan kayuh

Salam Ramadhan dears!

Kepada yang belum saya emelkan no bank acct, saya akan cuba buat hari ini.
Maaflah lambat sebab malam after taraweekh dah pengsan dan siang pula kerjakan.
Paksarelawan kata dia limit buku yg nak gi ambil di ofis penerbit dalam 300 naskah. (Oh jenuhlah nak tulis alamat kat sampul Poslaju tu!!)
Kalau tak dapat apa2 email with the bank acct no by tengahari Sabtu, sorry ye dears, you better order from p2u, sebab I takut tak sempat.

Harga Semenanjung (termasuk postage): RM21.00
Harga Sabah (termasuk postage): RM25.00
Harga Sarawak (termasuk postage): RM24.00


TQVM for supporting PMS! Hari ni saya nak menyorok dalam ofis dan emelkan bank acct to u.

53 comments:

  1. okiesss...kite tunggu e-mail dari Nina

    ReplyDelete
  2. i'm waiting....teruja sangattttttt...hohoho

    ReplyDelete
  3. copat ye...dh nk cuti raye nie..hehehe

    ReplyDelete
  4. salam! harap2 ada lam list. again segunung everest congrats to u n pms muah,muah,muahxxxxxxxxxxx

    ReplyDelete
  5. Nina, don't forget to email me.
    aomori_24@yahoo.com
    Thanks

    ReplyDelete
  6. pls emel me too..nak jugalaaa..
    wen_zbk@yahoo.com..;)

    ReplyDelete
  7. saye pun..plzzz jgn wat2 lupe yer =)
    norazian2cman@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. kita punya jgn lupa tau nina... kita yg first sekali kasi email add tau.. ni kasi remind semula norana.said@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Nak jugak lah (aritu ingt 30 je mesti i xdpt sb ramai dah book) my mail syafura23@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. hi nina...hope i'm in the list...pls don't 4get to email me...can't wait 2 know the ending of the story.
    devisiva19@gmail.com

    ReplyDelete
  11. please email me at nooronaini@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Hanina Dear..
    Did u got my email bout the payment?
    Coz no reply yet... Maybe sbb tgh nyorok kott ;p

    ReplyDelete
  13. kite nak letak untuk kali ke-3 la e-mail ni takut Nina x nampak hihihi
    mayarazlan@gmail.com

    ReplyDelete
  14. a-ah kali ketiga gak letak..ke kali keempat tehehe...

    unaisahberahim@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Nina....

    received your reply...TQ dear :)

    ReplyDelete
  16. Nina,

    Sy dh order thru Penulisan2u. Insyaallah dpt minggu dpn sebelum raya. Signature awak still nk gak, mgkin lps raya masa awak ada road tour tuk PMS nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Has.. Sy dah ckp kpd editor yg sy tak dapat ikuti mana2 road tour atau book signing events. Sori ye

      Delete
  17. nina, kiat punye jugeeee... plzzzzzzz

    areimza@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. nina nak juga mayang77@gmail.com...

    ReplyDelete
  19. okey!! by now dah emelkan bank acct to everybody who left their emails in my blog except may be yg duduk di luar negara!

    ReplyDelete
  20. yeay! i got ur email already..lalalalaaa

    ReplyDelete
  21. naqiah

    nak jgak...naqiah_mediviron@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. dear nina..akak dah emelkan slip pembayaran pms..
    langkah seterusnya akak tunggu posmen ajelah..

    ReplyDelete
  23. sedang pening kepala buat list sapa dah order, sapa dah bayar!!! tak pe, tak pe, its a labor of love... ceh!

    ReplyDelete
  24. yeayyy...dah dpt email dr Nina...dah siap bayar dan email details pun...:))

    ReplyDelete
  25. kite pon dah bank in kan kol 11 td...sooooooo...dengan sabarnye kite menanti Abang posmen datang hanto ke sini hahhaha

    ReplyDelete
  26. nak jgk...

    ph_bby@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. bye everybody. mlm ni i try to update nama yg dah bayar kat blog ye (kalau tak pengsan after taraweekh). take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok.. I'm waitinng for ur reply.. Tq

      Delete
  28. dah dpt email & dah bank in pun...x prnh se"excited" nie hnya krna novel...hehehe.....

    ReplyDelete
  29. nape saya x dpt email lagik? smlm dh hantar awal2 lagik...uwaaaaa

    teringinshoppe@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh eh nama awak no 1 dalam senarai saya sebenarnya, the first email i sent. tak pe mlm ni i emel lagi ye

      Delete
    2. okeh2 dh dpt email...wpun tadi rase tersisih n terabai...kui3

      Delete
  30. sy dh dpt emel and dah bank in...tp nk nyibuk gak kt sini....how i wish i can help u in some way.....

    ReplyDelete
  31. kita pun dah bank in & dah email to u nina... selalu order online tapi x penah excited mcm kali ni.. memang gila penangan PMS ni tau...

    ReplyDelete
  32. Saya dah bank in and email petang tadi...tq ye..tak sabar dah ni...teruja sebab ada tt penulis :)

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum
    saya dah bank in & email to kak nina
    tq kak
    x sabar nak baca pms

    ReplyDelete
  34. email kat saya rohani.hassan.1001@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Salam..saya dah bank in ptg tadi..

    ReplyDelete
  36. nak order juga blh x nina? tlg email ke alamat afbaq@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. asslm ...sy dah bank in tgh hari td ...tq :-)

    ReplyDelete
  38. salam..blh x sy nk beli gak..plez email kt sy farahain281@gmail.com..really2 want dat novel.plezz ~

    ReplyDelete
  39. Nina dear, I dah berpuluh Kali check, tp masih blm dpt ur email. Mgkin i trsalah typo ke apa. Ni I bg lg sekali yek, massayu_03@yahoo.com. Kalau tak blh gak try blueiceapple@gmail.com. Dpt je ur email, I will straight away transfer tru cimbclick. Jgn lupa dear....

    ReplyDelete
  40. Salam nina,nape sy blm dpt lg email ni....dh email dh awal2 semalam.... please ya, sns_nawal88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  41. assalamualaikum :)
    kite nak jugak novel nih..
    sukesuki827@gmail.com
    inbox kite num acc nanti eh..
    thnx :D

    ReplyDelete
  42. nina..blh x email ur account no to my email farahain281@gmail.com

    ReplyDelete
  43. salam nina..sy dah transfer duit semalam through M2U...detailsnya ader disertakan dalam mail.....tqvm.

    ReplyDelete
  44. ya..... spt biasa harga untuk rakyat sabah lebih mahal daripada rakyat dr negari lain. disapointed.

    ReplyDelete
  45. salam saya baru bank pagi tadi...

    ReplyDelete